GRAVID MASSAGE – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
13 DECEMBER

GRAVID MASSAGE

naturligsmuk

I hjerte af Frederiksberg ligger den fantastiske skønhedsklinik Naturlig Smuk.
Det er en lækker oase af den reneste afslapning – det perfekte getaway for hverdagens stress og jag! Guderne må vide at det er præcis hvad vi gravide kvinder har brug for, en time ud af kalenderen til selvforkælelse og afslapning. Især inden det lille kærligheds væsen er født og søvn er en by i Rusland.

For mig har det været en dejlig men mærkværdig fornøjelse at blive gravid, følelsen af at kroppen ændre sig og ikke længere er under min egen kontrol, har krævet en tilvænningsperiode. At være være forkølet og have små-feber, betyder nu at ligge i fosterstilling og være mande-syg. Ja hvis der er noget en gravid kvinde har brug for, så er det selvforkælelse og afslapning!

På mit besøg hos Naturlig smuk, var jeg under Heidi´s magiske hænder. Det var min første gang til gravid massage, og der gik ikke længe før jeg var i en hel anden verden af sindsro, doset helt væk. Min krop gik fra spændt og stresset, til afslappet og elskværdig – stadig nu kan jeg mærke forskellen i mine bevægelser! Det er ikke sidste gang jeg gemmer mig væk i skønhedsklinikken!!!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

13 DECEMBER