A HOLE WORK DAY!!! – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
SANDRA WILLER X ABOVE COPENHAGEN

A HOLE WORK DAY!!!

IMG_6280

Jeg elsker forskellighederne i mine dage, de kan være proppet med fabulous events, til hele dags skydninger og så har jeg dage hvor jeg arbejder hjemmefra!! Det er hjemme arbejdsdagene, hvor jeg er morgengrim hele dagen og er låst fast til computeren!
Jeg elsker hver enkelt variation af mine dage, og har ved nærmere eftertanke aldrig fungerede optimalt i et 8-16 job! Alle mine dag er fuldstændig forskellige og ingen dage er ens.. Hvor heldig kan en kvinde lige få lov til at være?

I dag er gået med retouch af mine to smukke blogkollegaer Sandra Willer, Amalie Fischer og min seje ven Brandon Beal. Jeg lover jeg skal nok vise dig lidt af mit arbejde løbene 🙂

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SANDRA WILLER X ABOVE COPENHAGEN