NEW AWESOME THINGS TO DO! – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
I AM SO READY!

NEW AWESOME THINGS TO DO!

REVEU.ME

En ny legeplads til alle kreative!!

Har du ind i mellem brug for et par ekstra professionelle øjne på dit kreative arbejde?
Har du brug for at guidet i hvilke styrker og svagheder du har i dit kreative arbejde?
Er du i tvivl om hvor det er du kan blive bedre? Har du brug for individuelle trips og trick?

Det lækre Papercut Magazine har skabt en ny planform, REVEU.ME. Hvor de har samlet en hær af top seje professionelle mennesker, lige fra modefotografer til mode designer, kreativ direktører til fotograf agenter, retouchers og magasiner som står klar til at hjælpe dig! Det er nu din legeplads hvor du kan få alt den hjælp du har brug for til din kreative vej ind i branchen!

Da jeg fik spørgsmålet om jeg ønskede at være en af de professionelle eksperter inden for modefotografi på REVEU.ME var jeg ubeskrivelig beæret. Og ja selvfølgelig ville jeg det!!! Du kan derfor finde mig som den eneste dansker under eksperterne som du kan modtage tips, trick, vurdering og råd fra! REVEU.ME er bygget således op at du kan stille et enkelt spørgsmål til én eller flere af os fra teamet, eller du kan få en mere omfattende vurdering af en hel serie af dit kreative arbejde efterfulgt af tips og tricks + selvfølgelig en masse råd.  Alt selvfølgelig inden for dit eget kreative felt og af dit eget ønske af ekspert som passer til din stil. OBS det koster et lille beløb ( MEGET mindre end alle workshops ) men til gengæld er det kun dig der er i fokus!

Lyder det spændende?
Så læs meget mere her: REVEU.ME og bliv en del af den nye kreative legeplads!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I AM SO READY!