WWW BY MAGASIN – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
COME AND SAY HI #CFW

WWW BY MAGASIN

www

 

WWW by Magasin har netop lanceret deres seneste online issue, hvor du kan finde utrolig mange spændende ting. Lige fra 70’ernes makeup trends, 5 efterårs tendenser fra Designers Remix, skønne sommer mad opskrifter og endnu engang kan du finde et af mine outfit i deres lækre magasin. Denne gang med et interview om de kommende tendenser som jeg er fuldstændig pjattet med, mine musthave og ja, en ting er helt sikkert vi kvinder skal ikke være så bange for at rocke herretøj! Sammen med smukke Katrine Krogh fra bloggen wearemad.dk deler vi to forskellige looks 🙂

Find hele WWW by Magasin magasinet lige her

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

COME AND SAY HI #CFW