DONT BE A COPYCAT – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
FLOWER HEAVEN

DONT BE A COPYCAT

IMG_9543Lad nu vær med at være en kopimaskine – skab dit eget!
Jeg oplever at andre mennesker kopier mig helt ned til den mindste detalje – på den ene side er jeg smigret og på den anden side finder jeg det virkelig kikset – virkelig fantasiløst. Om det er i relation til mine fotografier, min blog og Above Copenhagen, så lad os slå det hele over en streg – det er simpelthen for mærkeligt! Vi alle ligger så meget kærlighed og passion i vores arbejde, for mig er det her ikke et arbejde – det er følelser, en del af mit indre! Og at se ens arbejde blive genskab på en fantasiløs måde min mave til at knibe sammen.

Jeg elsker at få inspiration og ja, jeg bruger virkelig mange timer på at kigge på fotografier, læse blogs og se på kommende trends. At finde en inspirations kilde giver dig blot en bedre forståelse for hvor du vil hen ren kreativt, det giver fokus.. Vi kreativ mennesker kan have svært ved at holde fokus, så hvad end der hjælper – do it! Gør det til dit eget, skab dit univers og forelsk dig hovedløst! Hvis jeg på nogen måde kan bidrage til andre menneskers inspiration, er det en kæmpe cadeau for et hvert kreativt væsen som mig!

Jeg er en stor fan af det kreative, at skabe det univers ønsker jeg til alle mennesker – det er smukt og vores helt eget. At jeg kan leve af det er mere end jeg kan sætte ord på..

above-copenhagen-lookbook-released12

4 kommentarer

  • Skønt indslag, og har det lidt på samme måde, men livet er os bare for kort til at blive bitter over sådan noget. Har enda en som offensivt står ved at hun kopier alt, det er lige fra hår, tattoo, tøj, smykker, indretning osv. Jeg har dog lært at vende det til noget positivt. – Håber jeg også en dag at du får mulighed for.   Btw din blog er skøn. <3 

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg kan ikke være mere enige Signe. Vi fødes af hinanden, af de indtryk der er omkring os, af adfærd, lugte, farver, lyde, former, kommentare ja alskens ting og sager. Nogen er gode til, at SE alt det der ligger imellem, det der kan udtrykkes af pausen, rummet før skriget. Jeg er helt med på hvad og hvem der skaber og hvem der må nøjes med, at snyde sig selv for rejsen og fornemmelsen, denne indre spire der bare giver og giver og giver. Don´t be a copycat be a straycat.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FLOWER HEAVEN