LOVE AND PARENTHOOD – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
VIS MIG DIN TAN #THEWINNER

LOVE AND PARENTHOOD

signemorkebergsjostrom

Flere og flere omkring mig forelsker sig, bliver gift og bliver gravid – det er en del af livets smukke process og jeg elsker det! I takt med at jeg nu er nået den alder hvor den gravide mave er en fast del min omgangskreds af hverdagen, kan jeg mærke efterspørgslen på gravid fotografering vokse. Så lad mig sige det én gang for alle, hvis jeg har tiden til at skyde den slags billeder, så tager jeg privat personer ind 🙂

Jeg er stor fortaler for alle mennesker selvølgelig burde forevige denne periode i livet. Og jeg er en endnu større fan af at skulle fortælle en historie igennem mit eget arbejde! Traditionelle gravid fotografier er fint, men personligt synes jeg ikke altid at de fotografier kan bruges på de sociale medier eller stilles frem i hjemmet – i min verden er den slags nøgnhed personlig.

Jeg har stor respekt for privatlivet, og derfor viser jeg ikke alle de fotografier jeg har skudt. Men har fået lov til at dele disse tre fotografier af en af mine tætteste venner og hans smukke kone, som netop kan bruges til pynt på de sociale medier og hænges op – det er historien om kærlighed.

Mit råd til dig, uanset hvilken fotograf som foreviger din smukke mave så husk at fortæl jeres historie igennem fotografierne. Det vil give et helt andet udtryk og blive meget mere personligt 🙂

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIS MIG DIN TAN #THEWINNER