IT´S ALL ABOUT SCOUTING – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
PERFECTLY GREY #BEAUTY

IT´S ALL ABOUT SCOUTING

IMG_8052

Fotografer laver en hel del andet end at tag til modeuger, hænge ud med smukke modeller og sidde på vores flade numser og lege rundt i photoshop. En del af vores arbejde er at finde locations og skabe rammerne for moodboards. Personligt kan man ikke spise mig af med nogle billeder fra et lækkert sted, nej jeg skal se og føle stedet, tjekke lyset og omgivelserne. Det er en vigtig faktor i mit arbejde som jeg prioritere højt for at være så velforberedt som overhoved muligt! Selv hvis det betyder at blive møgbeskidt, træde rundt i mudder og støv, hoppe ind af vinduer og blive bedste venner med edderkopper – ja så gør jeg mit arbejde grundigt!

Jeg arbejder bedst hvis jeg har tjekket en location, har et konkret moodboard og mit fantastiske kreative team med mig! Det svinger fra fotograf til fotograf, hvordan vi arbejder. Men jeg har det uden tvivl bedst med rammer, hvor jeg både har en klar forståelse samt tidsfornemmelse (også har indregnet tid hvis noget kan gå galt) Forsinkelser er en normal fænomen i mit erhverv!

Det er min måde at arbejde på
– Hvad er din?

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PERFECTLY GREY #BEAUTY