TODAY I AM A BIT NERVOUS – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
I CHEATED

TODAY I AM A BIT NERVOUS

IMG_1487

 

Puha jeg på indrømme at jeg kan mærke nervøsiteten komme snigende!
I aften afholdes det anderkendte beauty show – Danish Beauty Award, og som du ved har jeg i den seneste tid testen en række lækre produkter for at finde årets vinder af Blogger’s Choice Award ved Danish Beauty Award!!!

I aften skal den smukke modeblogger Marie Jedig og jeg rocke scenen og præsentere årets Blogger’s Choice vinder. Hvilket kun gør jeg er endnu mere nervøs!! Jeg kan høre mine tanker sige “Signe hvad i alverden har du sagt ja til, du er klodset” “Hold nu fokus på dine ben, ikke falde, ikke falde”.

 I de sidste par dage har jeg løbet København rundt for at forberede at være den aller bedste udgave af mig! Jeg har både været til spraytan hos den bedste AnneQ skincare og forbi både Thi Thao, Kopenhagen Fur og Commérage PR.. Ja intet er overladt til tilfældighederne – Så jeg er fuldstændig klar til i aften!!!

Nu skal jeg bare have styr på nervøsiteten!
Min dag begynder som alle andre med en lækker grøn Matcha te efterfulgt af en skøn løbetur – det gør underværker!!

above-copenhagen-lookbook-released12

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I CHEATED