MY EVERYDAY USE – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM

MY EVERYDAY USE

IMG_8664 IMG_8662

The little things that make the difference in your whole world!
I love Sard Kopenhagen, natural and perfectly clean products play an important facts in my everyday beauty routine. Essentielle no. 7is one of the products I am super happy – it really soften my skin, which then feels a bit like a baby’s bottom. I am not the only one who has discovered Sard Kopenhagen, several times has beauty brand has been nominated and won the Danish Beauty Award. This year has just Essentielle no. 7 nominated for product of the year 2015.

_____

Små ting som gør forskellen i hele din verden!
Jeg er vild med Sard Kopenhagen, de naturlige og fuldstændig rene produkter udgør en vigtig fakta i min hverdags skønheds rutiner. Essentielle no. 7 er et af de produkter, jeg er super glad for – den blødgøre virkelig min hud, som efterfølgende føles lidt ligesom en babynumse. Jeg er ikke den eneste der har opdaget Sard Kopenhagen, i flere omgange har beauty mærket været nomineret og vundet Danish Beauty Award. I år er netop Essentielle no. 7 nomineret til årets produkt 2015.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

YOU CAN DO MAGIC