WHEN YOU REALLY NEED IT – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
TWO OF MY FAVORITE THINGS

WHEN YOU REALLY NEED IT

P4100064 P4100043 P4100049 P4100054 P4100057 P4100059 P4100048

 

When you sincerely need the extra self-indulgence that gives you extra energy to cope with everyday life .. Yes the moment we all know!

I have had that moment quite a few times in the last while, and now that our movement is over I suddenly found myself in a tense moment.. I had an extreme need for self-indulgence and which other place to run to, than in the arms of Heidi at Naturlig smuk? Under her magic hands I flew to other planets and I’m still in a trance of a relaxing Serenity feeling!

I started with a lovely relaxing wellness massage, where every single muscle in my body was completely relaxed. Heidi has a knack for making me feel so safe and calm, it was not long before my eyes began to feel heavier and heavier ..

Naturlig Smuk facial is one of the most wonderful experiences I’ve ever had. Not least, I have always associated facial treatments with a certain amount of pain, but this was totally different. Despite Heidi really got purging my skin, there was not a moment in this treatment felt anything but super delightful!

Just exactly what I need, to go to war with the busy life which I now even love!

_____

Når du inderligt har brug for det ekstra selvforkælelse, som giver dig ekstra energi til at klare hverdagen.. Ja det øjeblik kender vi alle sammen!

Jeg har haft det øjeblik en hel del gange i det sidste stykke tid, og nu hvor vores flytning er overstået befandt jeg mig pludselig i et anspændt øjeblik.. Jeg havde et ekstremt behov for selvforkælelse og hvilket andet sted at løbe hen, end i armene på Heidi hos Naturlig smuk? Under hendes magiske hænder fløj jeg til andre planeter og jeg er stadig i en trance af en afslappende sindsro´s følelse!

Jeg begyndte med en skøn afstressende velvære massage, hvor hver enkel muskel i min hele krop var fuldstændig afslappet. Heidi har en evne til at få mig til at føle mig så tryg og rolig, der gik ikke længe før mine øjne begyndte at føles tungere og tungere..

Naturlig Smuk ansigtsbehandling er en af de mest vidunderlige oplevelser jeg nogensinde har haft. Ikke mindst har jeg altid forbundet ansigtbehandlinger med en vis portion af smerte, men denne var fuldstændig anderledes. Trods Heidi virkelig fik udrenset min hud, var der ikke et øjeblik i denne behandling føltes andet end super dejlig!

Lige præcis hvad jeg have brug for, for at gå i krig med den travle hverdag som jeg nu engang elsker!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TWO OF MY FAVORITE THINGS