PARTY IN MY MOUTH – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
CRAVINGS!!!

PARTY IN MY MOUTH

IMG_7382 IMG_7387 IMG_7383 IMG_7390 IMG_7396 IMG_7364 IMG_7379 IMG_7400IMG_7376IMG_7375IMG_7368IMG_7389IMG_7381_2IMG_7366_2

This evening I have been to a really delicious blogger event with SodaStream!
A creative event created in collaboration with ART:ST and Dreyer & Kvetny, and with the focus on “Water made exciting” were we spoiled with the most delicious, fun and healthy drinks from SodaStream, as well as a amazing food experience from Copenhagen Japanese-French fusion restaurant Umami!

If you like me have a problem with sugar, or just want to cut down a little on your sugar consumption then are SodaStream a great solution .. Here is no limit! They have an entire collection with tasteful Stevia and sugar free flavors!

I enjoyed very much an evening of pampering my taste buds!

Party in my mouth 🙂

_________

I aftes har jeg været til et virkelig lækkert blogger event med SodaStream!
Et kreativt event som er skabt i samarbejde med ART:ST og Dreyer & Kvetny, med fokuset på “Water made exciting” blev vi forkælet med de mest lækre, sjove og sunde drinks fra SodaStream, samt en delikat mad oplevelse fra Københavns japansk-franske fusionsrestaurant Umami!

Hvis du ligesom jeg har det svært ved sukker, eller blot ønsker at skære lidt ned på dit sukkerforbrug så er SodaStream en fantastisk løsning.. Her er der ingen begrænsning! De har nemlig en hel kollektion med smagfulde Stevia og sukkerfrie varianter!

Jeg nød i allerhøjeste grad en aften med forkælelse af mine smagsløg!
Fest i min mund 🙂

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CRAVINGS!!!