SCOUTING LOCATIONS – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
SELLING OUT

SCOUTING LOCATIONS

IMG_5400

My photographic work, I love to create in a setting where not many photographers come. I love to create art, and not what everyone else creates. I love to break boundaries and the so-called technical rules – I love thinking outside the box!

This is despite the fact no photographers creates the same photographs – our work, our art is as differently when our personalities.. Our task is to capture what inspired us, what we find beautiful – That tells our story.. Photographs are like stories, stories that are part of our soul, our very own touch – a photographer is never just a photographer! A photographer is an artist!!

If you have the perception of being a photographer is glamorous, let me be the first to tell you it’s not true. It is a breathtaking and magical world, a world which for me is guided by pure passion. It’s a world I could not do without, it’s my addiction – the ability to create! But there is nothing glamorous, by sneaking around illegally in the quest to find the untouched location! It is with a sinking feeling, in the hope of finding exactly what I’m looking for.. 

The other day I was out for a ride with Martin, who is also a photographer. The result was a beautiful and inspiring road trip where we visited many abandoned delights. (If you need car parts then see more here) He knew this beautiful and abandoned gem which I undoubtedly wanna go back to!

If you are interested in to find it, I’ll tell you nothing! 😉
This is my precious!

________

Mit fotografiske arbejde, elsker jeg at skabe i rammer hvor ikke mange fotografer kommer. Jeg elsker at skabe kunst, og ikke hvad alle andre skaber. Jeg nyder at bryde grænser og de såkaldte tekniske regler – jeg er vild med at tænke uden om boksen!

Det er på trods af, ingen fotografer skaber samme fotografier – vores arbejde, vores kunst er ligeså forskelligt som vores personligheder.. Vores opgave er at fange det der inspirere os, dét vi finder smukt – dét der fortæller vores historie.. Fotografier er som fortællinger, fortællinger som er en del af vores sjæl, vores helt eget touch – en fotograf er aldrig bare en fotograf! En fotograf er en kunstner!!

Hvis du har opfattelsen af at være fotograf er glamourøst, så lad mig være den første til at fortælle dig det ikke er sandt. Det er en betagende og eventyrlig verden, en verden som for mig er styret af ren passion. Det er en verden jeg ikke ville kunne undvære, det er min afhængighed – evnen til at skabe! Men der er intet glamourøst, ved at luske rundt på ulovlig vis i jagten for at finde den uberørte location! Det er med sug i maven, i håbet af at finde lige præcis det jeg søger..

Forleden dag var jeg ude og køre en tur med Martin, som også er fotograf. Det blev til en skøn og inspirerende road trip, hvor vi besøgte mange forladte lækkerier. ( Står du og mangler bil dele så se mere her )  Han kendte til denne skønne og forladte perle som jeg uden tvivl skal tilbage til!

Hvis du er interesseret i at finde den, så fortæller jeg dig intet! 😉
This is my precious!

wanted-fashion-3011

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SELLING OUT