IF YOU DONT LIKE IT CHANGE IT!!! – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
MY BEST HAIR TIPS!!!

IF YOU DONT LIKE IT CHANGE IT!!!

IMG_3771_2

Er du utilfreds? – Så gør noget ved det!!!

Vi mennesker er vores egne lykkested desværre har vi også en tendens til at være vores egne største kritikker. Vi ser os selv i spejlet hver dag, og ofte ser vi fejl og mangler som ingen andre omkring os kan se – det kan være svært at forstå for de mennesker omkring dig. Men uanset hvordan vi vender og drejer det, så er det ikke unormalt! 

Jeg har både igennem mit arbejde og privat mødt mange smukke mennesker i mit liv, og trods jeg er fuldstændig uforstående for at de kan være utilfredse med deres udseende, så er det ikke min opgave at dømme.. Det er min opfattelse at smukkeste mennesker er ofte de væreste til at kritisere sig selv, og du er ikke alene! Og når det handler om balance i vores liv, er det vigtigt at gøre noget ved de ting som du ikke er glad for.. Om det er udseende, arbejde eller vores forhold – så mener jeg at det er vigtigt at handle.. Ingen andre i livet kan gøre dig lykkelig, end dig selv.. 

Jeg har tidligere skrevet om hvorfor botox og filler – læs her!

Det er ingen hemmelighed at det er midler som jeg sætter stor pris på! I min venindegruppe har det bestemt ikke været unormalt at få både botox og filler. Vi har et par gange om året i snart 10 år haft aftner hvor vi har mødtes og gjort det til en social ting i fællesskab. Dog vil jeg lægge vægt på at rynker kan være smukke, de kan bidrage til vores karakter og være yderst charmerende. Personligt mener jeg det er vigtigt at bevare både ansigtsmimik og karakterende, trods botox og filler.  For mig handler det om, at vi hver især ikke kun gør noget godt for os selv, men gør præcis hvad der gør os glade i vores liv. Med vores ydre, vores sind og vores kroppe.. Er vi i balance i disse, er vores liv i balance.

I dag har jeg været forbi mit favorit sted, nemlig Klinik Camilla Rude, som er Københavns in sted for denne slags lækkerier af behandlinger! Jeg er blevet frisket op med lidt botox til de irriterende rynker i panden, ved øjnene og ikke mindst den i mellem øjnene der skriger “bekymringer”. Jeg har også fået lidt filler i mine kindben, hvem elsker dog ikke lidt ekstra fylde og kant i ansigtet? Sidst men ikke mindst har jeg fået lidt ekstra fylde i mine læber, ikke at de manglede men lidt ekstra volume skadede ikke..!

Jeg nyder virkelig de små rettelser som jeg kan bidrage til mit ansigt, at de irriterende ting jeg står hver morgen og fokusere på er ændret. Måske vil nogle mennesker rynke på næsen over dette indlæg, men det er egentlig min opfattelse at ingen andre mennesker kan styre og bestemme hvad der er rigtigt og forkert i dit liv.. Gør det som gør dig glad 🙂

Det er vigtigt for mig at befinde mig i en klink som er ærlige, som ikke ønsker at sælge mig mere end jeg har brug for – og som siger fra hvis det bliver for meget. Derfor kan jeg varmt anbefale Klinik Camilla Rude!

rude

wanted-fashion-3011

5 kommentarer

 • Tusinde tak, Signe! Kan kun sige i lige måde på den front! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg er faktisk af en anden opfattelse af smukke mennesker. Jeg synes ofte at de smukkeste mennesker netop ikke er de, der kritiserer sig selv og som blot hviler i dem selv uden at spekulere så meget i om deres næse er skæv, eller de har rynker her eller der…..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM

   Vi skal jo heller ikke alle være enige <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du altså bare smuk, Signe! Dejligt indlæg! 🙂

  Du skal være hjertelig velkommen til at kigge forbi. Knus ♥ –
  http://thewriter.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM

   Orh skønne ord og i lige måde Micehelle <3 Skøn skøn skøn blog du har og lækre billeder 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY BEST HAIR TIPS!!!