THE WOMEN BEHIND SARD KOPENHAGEN #INTERVIEW – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
HIDE AND SEEK #CRAVING

THE WOMEN BEHIND SARD KOPENHAGEN #INTERVIEW

IMG_3742_2

IMG_3734

IMG_3726 IMG_3729 IMG_3724 IMG_3732_2IMG_3731

 

SARD kopenhagen er en dansk produktserie som jeg tidligere har nævnt både i forbindelse med min forkærlighed for de rene produkter, og også i forbindelse med mine daglige skønheds rutiner. Det er ingen hemmelighed at jeg er vild med produktserien som er baseret på 100% rene olier! Og kvinden bag SARD kopenhagen er Charlotte Kasandra Tørnby som jeg havde muligheden for at lave et interview med!

På det nye lækre beauty PR bureau AMAZE Communication, som har kontor i indre København, mødtes jeg med Charlotte som på alle måder er en jordnær, hjertevarm og en smuk kvinde. Hun er er et af de mennesker som er så inspirerende at være omkring!

Charlotte fortalt mig hendes rejse i den danske skønheds branche hvor hun har befundet sig i de sidste 20 år, hun fortalte om tiden hvor hun var med til at starte det franske mærke Vichy op på det danske marked, hvordan hun brugte op til 20 produkter om dagen.. Og hvordan hendes hud pludselig begyndt at reagere med tørre plamager, på daværende tidspunkt gik det op for Charlotte at hun simpelthen ikke kunne tåle nogle af de ingredienser som er i de forskellige hudplejeserierne.

Som du og jeg sikkert begge kender, så kan tørre plamager på huden ikke dækkes af makeup – det vil altid være synligt at den tørre hud er tilstede. Jeg har selv oplevet samme problem, og især i vinter månederne reagere min hud ved tørhed. Det er virkelig ikke sjovt!!

Charlotte er en kvinde med ben i næsen, en powerwomen! Efter at have tygget lidt på hele hendes daværende problemstillingen, besluttede hun sig for at fordybede sig fuldstændig i ønsket om at skabe et 100% rent produkt, med en ligetil tilgang af basic produkter som på kryds og tværs kunne kombinere og tilpasses hver forbrugers behov.. Hun fordybede sig i verden af skønhed, de gamle historier fra syden om oliernes magiske virkning – hun skabte SARD kopenhagen, og startede virksomheden for blot 4 år siden.

 Det første produkt var arganolie også kaldes for skønhedsolien. Det er en olie skabt af et stof, som kroppen i forvejen kender – den naturlige kilde til antioxidant! Charlotte fortalt mig at arganolien er et vidundermiddel, også i relation kemobehandlinger, den skåner huden  for de forbræninger som behandlingen kan give. Jeg bruger selv dagligt arganolien både til min hud og hår!

De 3 basic skønheds olier Arganolie, Sød Mandelolie og Abrikoskerneolie som hver især skaber grundstenene for den perfekte skønheds serie, som i et mix med de æteriske olier bliver fuldstændig syet til hver vores behov.

I blandt de æteriske olier som har været brugt i lægevidenskaben i mange århundrede, finder du den der matcher til dit behov – personligt bruger jeg mixet af arganolien og citron olien, da den kompination forbygger uren samt tørhud!

Jeg er stadig sindsyg inspireret efter mit møde med Charlotte, trods vores passion er inden for hver vores områder så er det noget helt særligt at møde en kvinde der er så forelsket i det hun laver som Charlotte er!

Tusind tak for en skøn dag til dig, Charlotte og selvfølgelig til AMAZE Communication for kaffe og lækre omgivelser.

 SARD kopenhagen er at finde på mange af de danske apoteker, samt klinkkker men også Magasin og Ilum forhandler mærket. Du kan selvfølgelig også læse meget mere om hvert produkt, samt historien direkte på SARD kopenhagen.

wanted-fashion-3011

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HIDE AND SEEK #CRAVING