WINTER & DRY SKIN – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
AINT DOING SHIT TODAY

WINTER & DRY SKIN

IMG_5454

 

Beauty in harmony with nature and your body!

Winter is always hard against the skin, it is more dry and boring when it’s so cold that it is in Denmark at the moment! I’m definately not created for the Danish weather, and I often dream myself away from the cold! In a mix of cold and stress through Christmas and New Year – so has my skin need all the pampering as it can get!

In connection with my preference for pure, organic products I was recommended Sea buckthorn body oil from Weleda of Helle Bay from AMAZE Press. And I must admit that it is the perfect cure for dry, dull and stressed skin, Sea buckthorn body oil is a very nourishing body oil, which is ideal for the body that are very exposed as our skin is especially during this period.

I am personally very quality conscious and very selective what I inflict my skin and my hair. As I have mentioned before, I love the products that are green. The organic and pure product, which I know is only do something good for me! It started when I lived at home with my parents, my mother has a selective skin which she does not tolerate all products. Therefore, the organic and pure products have been part of my life for many years, and despite I have tested all the world’s other products so I always find my way back.

Do you have a favorite product you always return to?

______

Skønhed i harmoni med naturen og din krop!

Vinteren er altid hård mod huden, den er mere tør og kedelig når det er så koldt som Danmark er i øjeblikket! Jeg er bestemt ikke skabt til det danske vejr, og jeg drømmer mig ofte væk fra kulden! I et mix af kulden samt stressen igennem jul og nytår – så har min hud brug for alt den forkælelse som den kan få!

I forbindelse med min forkærlighed for rene, økologiske produkter blev jeg anbefalet Sea buckthorn body oil fra Weleda af Helle Bay fra AMAZE Press. Og jeg må indrømme at den er det perfekte kur imod tør, kedelig og stresset hud, Sea buckthorn body oil er en meget nærende kropsolie, som er ideel til kroppen, der er meget udsat som vores hud ofte er især under denne periode.

Jeg er personligt meget kvalitets bevidst og meget selektiv hvad jeg påføre min hud og mit hår. Som jeg har nævnt før er jeg vild med de produkter som er grønne. Det økologiske og rene produkt, som jeg ved kun gør noget godt for mig! Det startede allerede da jeg boede hjemme hos mine forældre, min mor har en selektiv hud hvilket gør hun ikke tåler alle produkter. Derfor har de økologiske og rene produkter været en del af mit liv i mange år, og trods jeg har afprøvet al verdens andre produkter så finder jeg altid min vej tilbage.

Har du et favorit produkt du altid vender tilbage til?

 wanted-fashion-3011

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AINT DOING SHIT TODAY