PURPLE #ELSA ADAMS CAMPAIGN 2014 PART II – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
HURRY UP #GIVEAWAY

PURPLE #ELSA ADAMS CAMPAIGN 2014 PART II

purple-elsa-adams-campaign-2014-part-ii0.png

Elsa Adams handmade campaign 2014 part II

Elsa Adams stil er uden tvivl lækker – den feminine blonde i et mix af det rå look. Hendes fantastiske kreationer, kan uden at tøve mixes med et par rå boots og koncert aftens look er lige veludført. Mens den samme kjole, kan mixes med et par lækre stilletter og looket er feminint og elegant. Der er ingen tvivl om Elsa Adams er en af de designere i Danmark der skal holdes godt øje med. Hun har allerede gjort sin entre i det amerikanske, hvor blandt andet en af hendes design har været til Oscars aften.

I samarbejde med Elsa, den unge smukke model Vanessa Moe, // Tornado Torpedo Productions og mit fantastiske kreative team bestående af  hår stylisten Bardur Petersen samt mua Lina Maarouf, skabte vi Elsa Adams handmade campaign 2014.

Læs mere samt se videoe fra behind the scenes her. 

Vi har valgt at lave de officielle kampagne fotografier i samme univers som Elsa Adams, den rå sort/hvid  lækre stil til den officielle Elsa Adams handmade campaign 2014. Men som fotograf og mode passioneret kunne jeg simpelhen ikke lad være med også at skabe dem i farver. Hele mit lækre kreative team samt Vanesse, var så dygtige at farverne bare skulle vises frem. Så i aftale med den intet mindre end skønne designer Elsa Adams, derfor deler jeg nu Elsa Adams handmade campaign 2014 part II.

IMG_0007 IMG_0036 IMG_0080q IMG_0106

Elsa Adams
Photographer Signe Mørkeberg Sjøstrøm
Model Vanessa Moe, // Tornado Torpedo Productions
Hair stylist Bardur Petersen
Mua Lina Maarouf,

x

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HURRY UP #GIVEAWAY