HURRY UP #GIVEAWAY – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
THIS HOT MOMMY!

HURRY UP #GIVEAWAY

Skærmbillede 2014-12-29 kl. 11.13.09

En lille reminder om DU stadig kan nå at deltage i den sidste advents giveaway!

Du kan nemlig vinde dette smukke maleri fra kunstmaleren Per Hillo, med navnet In love forever kan denne smukke kreation ikke passe bedre ind til den hjertevarme højtid.

Jeg har tidligere omtalt Per Hillo som et af de mest kærlige og hjertevarme mennesker jeg kender. Han er for mig ikke blot en tæt ven, men han er utrolig kreativ og sindsyg dygtig, trods hans navn er kendt ikke blot i Danmark men i den store verden er Per Hillo er af de mest jordnære mennesker jeg kender. Hans malerier er velkendte med hans signatur af hjerter, fortæller han selv at:

“Historien kunne være at jeg elsker at male hjerter med sjæl og revner. Ud fra filosofien at et rigtigt hjerte er et hjerte der har været knust men er helet igen. Hvis man aldrig har fået sit hjerte knust ved man jo ikke hvad det vil sige”
Per Hillo

Denne smukke kunstværk er 70 x 50 cm og koster normalt 4900 DKK
Det kan blive dit!!!

Skynd dig at deltage lige her

___

A small reminder YOU can still participate in the last Advent giveaway!

You may have to win this beautiful painting from the artist Per Hillo, named In love forever, this beautiful creation not fit better for the heart-warming celebration.

I have previously mentioned Per Hillo as one of the most loving and warm-hearted people I know. He is for me not just a close friend, but he is incredibly creative and crazy talented, despite his name is known not only in Denmark but in the big world is Per Hillo is the most-earth people I know. His paintings are familiar with his signature of hearts, he tells himself:

“The story could be that I love to paint hearts with soul and cracks. Based on the philosophy that a true heart is a heart that has been broken but have healed again. If you never got its heart broken when it’s not what it means “
Per Hillo

This beautiful work of art is 70 x 50 cm and usually costs 4900 DKK
It can be yours !!!

Hurry up to take part right here

wanted-fashion-301

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THIS HOT MOMMY!