NEWEST BEAUTY PRODUCTS – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM

NEWEST BEAUTY PRODUCTS

IMG_7722

SARD kopenhagen er et dansk udviklet produktserie baseret på olier, som jeg tidligere har skrevet om! Jeg er ganske simple gået hen og blevet så glad for for produkternes virkning på min hud at mit udvalg af SARD kopenhagen blev nød til at blive udvidet. 

Som jeg er sikker på du ikke er i tvivl om så elsker jeg det rene og økologiske, jeg er vild med tanken om at jeg gør det aller bedst for at holde min hud, hår og negle glade og tilfredse. Det er vigtigt for mig, at jeg i min daglige rutiner forkæler mig selv lidt ekstra, med lækre rene produkter – jeg fortjener det, og det gør du også!

Jeg er SÅ lykkelig for mine 6 nye produkter som er bestående af:
Abrikoskerneolie som jeg bruger som makeup fjerner sammen med Facial Mist. Jeg bruger også abrikoskerneolie samt til at frugtgive min krop hvor den virkelig mangler. I den koldere tid som vi går i møde, har huden brug for ekstra fugt og næring. Facial Mist bruger jeg også i løbet af dagen, for at give min hud det friske look!

Jeg er vild med alle produkterne, og især læbebalsam som vil blive min bedste ven hele vinteren. Vores læber bliver ofte kolde og tørre i denne tid, og SARD læbebalsam skal nok hjælpe mig på vejen!

Cellulite Oil Therapy bruges til detoxbehandlinger med sugekop terapi som jeg glæder mig til at prøve. Det bekæmper nemlig  cellulite, slapt væv og dårlig blodcirkulation, som vi kvinder ofte får med alderen. Det er i min overbevisning at det aldrig for tidligt at starte! 🙂

_________

SARD kopenhagen is a Danish developed product line based on oils, as I have written about! I am quite simple has become so pleased for the efficacy of my skin to my selection of SARD kopenhagen products were forced to be expanded.

As I am sure you are not in doubt that I love the pure and organic, I love the idea that I am doing the very best to keep my skin, hair and nails happy and satisfied. It is important to me that in my daily routines spoil myself a little extra, with delicious pure products – I deserve it and so do you!

I am so happy for my 6 new products that are composed of:
Apricot kernel oil that I use as a makeup remover with Facial Mist. I also use apricot kernel oil and to fruit give my body where it really lacking. In the colder time as we go into the meeting, the skin needs extra moisture and nourishment. Facial Mist I use also during the day, to give my skin the fresh look!

I love all the products, and especially lip balm that will be my best friend all winter. Our lips are often cold and dry in this time, and SARD kopenhagen lip balm‘ll help me along the way!

Cellulite Oil Therapy is used to detoxbehandlinger with suction cup therapy which I am looking forward to trying. It fights for cellulite, slack tissue and poor blood circulation, as we women often get with age. It is my belief that it is never too early to start! 🙂

Wish you a lovely day

 

wanted-fashion-301

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DECEMBER 1 #WISHLIST