SARD KOPENHAGEN #BEAUTY – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
BLACK VS BLACK

SARD KOPENHAGEN #BEAUTY

IMG_5410 IMG_5399_2

 Den bedste basis for en smuk make-up er en fejlfri hud!

En del af min daglige rutine er at pleje min hud. det er vigtigt for mig at den dagligt tilføres fugt og næring. Der er få ting lækre end en skøn hud! Da jeg desværre lider af PCO, jeg havde en tendens for en uren og tør hud, derfor sætter jeg ekstra stor pris på rene og økologiske prdukter. Jeg er vild med tanken om at jeg kan spise de produkter som jeg tilføjer min krop, at de er så rene at jeg ikke er begrænset eller for den sags skyld skal passe på.

Jeg har i de sidste uger afprøvet SARD kopenhagen  som er en dansk udviklet produktserie baseret på olier, og jeg må indrømme jeg har nydt det!

SARD kopenhagen  har skabt et koncept ud fra enkelhed. En produkt serie som er bestående af basisolier Argan – mandel – abrikoskerne udgør fundamentet, hver især kan de mixes på kryds og tværs med 4 forskellige æteriske olier for at opnå det helt perfekte produkt til hver enkles behov. SARD kopenhagen tilbyder også Facial mist, body scrub, læbebalm og sugekopper til detoxbehandlinger. De fuldstændig økologiske og 100% naturlige, hvilket er en faktor jeg er pjattet med! Jeg kan faktisk bruge de samme produkter på hud, hår, negle og ja selv mad hvis lysten og behovet skulle dukke op!

Faktisk kan du med enkelte af olierne fra SARD kopenhagen, anvende dem som naturlig smagsforstærker i kager, desserter, slik og dressing!

Mit mix af SARD kopenhagen er Arganolie med Æterisk Citronolie, som jeg tilføjer som en serum efterfulgt af Essentielle Cream No.7
Min hud føles som baby hud, mine rynker er tydeligt formindsket og kan uden tvivl allerede se en forskel efter brugen af Sard Kopenhagen produkter.

Så hvis du er selektiv over hvad du tilføjer af produkter i dit ansigt, eller har du hud problemer så burde du overveje at kigge på produkterne fra SARD kopenhagen

________

The best basis for a beautiful make-up is flawless skin!

Part of my daily routine is to care for my skin. it is important to me that the daily gains moisture and nourishment. There are few things more delicious than a beautiful skin! Since I unfortunately suffer from PCOS, I had a tendency for a loss and dry skin, so I put extra greatly appreciate pure and organic prdukter. I love the idea that I can eat the products I add my body that they are so clean that I am not limited or for that matter, should be careful.

I have in recent weeks tried SARD kopenhagen n which is a Danish designed line of products based on oils, and I must admit I have enjoyed it!

SARD kopenhagen has created a concept based on simplicity. A line is made up of base oils Argan – almond – apricot kernel is the base of each can be mixed criss-crossed with four different essential oils to achieve the perfect product for every simplified needs. SARD kopenhagen  also offers facial mist, body scrub, lip balm and suction cups for detox treatments. The completely organic and 100% natural, which is a factor I crazy about with! I can actually use the same products for skin, hair, nails and even food if the desire and the need should arise!
In fact you can with some of the oils from SARD kopenhagen, use them as a natural flavor enhancer in cakes, desserts, sweets and dressing!

My mix of SARD kopenhagen is Argan Oil with Lemon Essential Oil, which I added as a serum followed by Essential Cream No.7
My skin feels like baby skin, my wrinkles are clearly reduced and can no doubt already see a difference after using Sard Kopenhagen products.

So if you’re selective about what you add products in your face, or do you have skin problems so you should consider looking at products from SARD kopenhagen

x4

Næste indlæg

BLACK VS BLACK