WARNER BROS. STUDIO VIP TOUR #LA – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
LOS ANGELES #HOLLYWOOD

WARNER BROS. STUDIO VIP TOUR #LA

Warner bros, studio tur, lidt kulturel skal være på sin plads. Og en af de ting jeg altid sætter tid af til når jeg rejser ude i verden. Og hold op en mindeværdig tur ned flere af mine barndoms minder – i dag har handlet for mig om at være et lille barn i en eventyrs verden. Verden af film, både for store og små og i dette øjeblik må jeg indrømme jeg er et lille barn med store øjne som opsluger alt omkring mig!

__________

Warner bros, the studio tour, a little cultural should be in its place. And one of the things I always takes time to when I travel around the world. And woooow a memorable trip down several of my childhood memories – Today is for me to be a small child in an adventure world. The world of movies, both for large and small and in this moment I must admit I’m a little child with big eyes which engulfs everything around me!

10685313_10152691042427667_852583157_n

IMG_9509

Vi blev kørt rundt med en guide, i de her små åbne busser igennem øde gader, det kunne være så mange steder rundt omkring i verden – vi kører igennem forskellige årstider og verdensdele, men intet er ægte. Alt er bygget op omkring at skabe film, pap, plastik og bag hver dør er der tomt.

Vi så også små glips af optagelserne af Pretty little liars. Trappen hvor Tobey Maguire kysser Kirsten Dunst i filmen Spiderman. Gaderne hvor batmobilen er racet igennem, trappen hvor Ben Affleck sidder med Alan Arkin i Argo.

___________

We were driving around with a guide, in small open buses through deserted streets, it could be so many places around the world – We run through different seasons and parts of the world, but nothing is true. Everything is built around creating film, cardboard, plastic and behind every door, there are empty.

We also saw small glips of the filming of Pretty little liars. The stairs where Tobey Maguire Kiss Kirsten Dunst in the movie Spider-man. Where the batman car is the race through the streets, stairs where Ben Affleck sits with Alan Arkin in the movie Argo.

  IMG_9531 IMG_9589 IMG_9494 IMG_9532 IMG_9504_2 IMG_9586 IMG_9525

På Warner Bros museum var proppet med mindeværdige props fra Batman, som i år har 75 års fødselsdag og en serie af film jeg elsker højt, Harry Potter. Ja jeg ved det, et lille barn.. men uden at lyve jeg elsker de film, det er eventyr, spændning og faktummet at jeg kan fordybe mig fuldstændig!!!

__________

On the Warner Bros. museum was crammed with memorable props from Batman, which this year has 75 years birthday and a series of films I love, Harry Potter. Yes I know, a little child. But without a lie, I love the movies, it’s adventure, excitement and the fact that I can immerse myself completely!!!

IMG_9533IMG_9601 IMG_9569_2 IMG_9567 IMG_9578_2 IMG_9572 IMG_9610 IMG_9570 IMG_9566 IMG_9565 IMG_9563 IMG_9606IMG_9547_2 IMG_9560_2 IMG_9555_2 IMG_9556 IMG_9546_2 IMG_9552 IMG_9544

Sidst, men ihvertfald ikke mindst var vi i Friends cafeen. En sjov oplevelse, den er jo så lille bitte men virker kæmpe i serien. Som fotograf ved jeg hvad vinkler kan gøre, men det overraskende mig dog alligevel.

_________

Last but certainly not least we were the “Friends” Café. A fun experience, it is so tiny but seems huge in the series. As a photographer I know what angles can do, but it is surprising me.

IMG_9620 IMG_9624 IMG_9621

Nu er mine øjne ved at falde i efter en lang men spændende dag!!!
Så vil sige tak for du læser min blog, og følger vores fantastiske rejse i USA.
Læs også om Rodeo drive

Ønsker dig en dejlig dag!

________

Now my eyes about to fall into after a long but exciting day!!!
So will say thank you for reading my blog, and follow our great travel in the United States.
You can also read about Rodeo drive

Wish you a nice day!

IMG_9677

x

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOS ANGELES #HOLLYWOOD