ROCCAMORE CAMPAIGN SHOOT – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
TIME FOR SUNGLASSES

ROCCAMORE CAMPAIGN SHOOT

Nyt sko brand med lækker feminine og smertefrie stiletter, ny kampagne og på den helt forkerte side af kameraet…!

Skodesigneren Frederikke Schmidt, har skabt sko brandet Roccamore – En smuk kollektion af lækre stiletter, som snart rammer Danmarks gader. Ikke mindst er hver enkel design overdåbelige smukke, og har allerede forelsket mig i flere af stiletterne, men de forhindre smerter i fødder og ryg.
Yes, du hørte rigtigt; stiletter der ikke giver smerter.. Jeg kommer til at elske dem!!!

Jeg tvivler på at jeg er den eneste kvinde som altid formå at have backup sneakers med i byen, jeg får simpelhen så ondt i mine fødder efter en hel aften på stiletter at tanken om også at skulle gå hjem i dem er uudholdelig.. Så bytte bytte kødmand, og jeg er klar til hjemturen – glad og tilfreds!

I samarbejde med en ortopædisk håndskomager har Frederikke udviklet en anatomisk korrekt sål, der er designet til at støtte og afhjælpe det kæmpe pres, der kommer på foden, når man går i høje hæle. Sålen gør skoene meget mere behagelige at gå i og samtidig med at den forebygger almindelige skader som hælsporer, nedsunken forfod og knyster.

Frederikke spurgte mig om jeg ville være ambassadør for dette vidunder af et upcomming dansk lækkert sko brand. Trods det er mærkværdigt at stå på den forkerte side af et kampagne shoot for en gangs skyld, så er det jo fuldstændig at umuligt at sige nej til tilbudet om at lægge ansigt og navn til denne gave til alle kvinder!

Vi ved jo alle hvordan vores kropsholdninger bliver i stiletter, det fungere bare lige én smule bedre end når du i hverdagen tuller rundt i sneakers. Og hvilken kvinde ville ikke ønske at dette var muligt hver dag, hele tiden og især uden smerterne?

Skærmbillede 2014-04-27 kl. 17.09.29

Det har været en sjov, og meget anderledes søndag. Må indrømme jeg var en del fokuseret på fotografen Mark Stig Bertelsen indstillinger og lyssætning, men det hammerende lækre team bestående af Mark, frisøren Maja Rathje, mua og stylisten Maria Dalskov samt designeren Frederikke Schmidt gjorde simpelhen dagen fantastisk sjov og hjertevarm!

Jeg glæææææder mig til at se de endelige fotografier!

Untitled.png

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIME FOR SUNGLASSES