TO BE NAILFIXED is one of my favorite beauty tips! – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
WANTED / FASHION

TO BE NAILFIXED is one of my favorite beauty tips!

De fleste kvinder har behov for at fremstå stilfulde, moderne og feminine på samme tid.
Jeg er bestemt ikke anderledes – Velplejede hænder, flotte negle og dådyrs øjne ser bare bedre ud. Nu hvor sommeren er godt på vej og handskerne er for længst smidt tilbage på vinterhylden, så er der intet bedre end at mine negle og vipper er i den bedste stand.

Jeg tilbragte endnu engang kvalitetstid hos min dejlige veninde Sol, som er indenhaver af Københavns bedste negle og beauty salon – Nailfix & Beauty.

IMG_0469æ

Jeg er dybt fascineret? paf over at det er mine hænder, der er så smukke og feminine. At jeg hver dag kan stå op og mine negle bare er smukke! For ikke at nævne hvad eyelashes kan gøre, årh hvilken kvinde drømmer ikke om dådyrsøjne? Lige pludselig er det muligt at vågne op og se skøn ud, uden følelsen af at være helt morgen grim.. TO BE NAILFIXED er en af mine yndlings skønhedstips!

IMG_4304

Sol har en magiske evne til at gøre mig til et smukkere menneske!

Untitled.png

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WANTED / FASHION