WANTED / BEAUTY – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
NEW BABIES

WANTED / BEAUTY

Påsken er kommet, og mens jeg kan mærke solens stråler blidt ramme mit ansigt drømmer jeg mig væk i disse skønheds produkter. Det kan jo kun være på sin plads, at sommer forberedelserne så småt er begyndt. Og hvad er bedre end lækker hud og en let skøn make up?

Skærmbillede 2014-04-18 kl. 11.48.12

 

 // 1. e.l.f. Crystal Crystal Travel Brush Set ? 2. Lancome Lip lover Ambre arabesque 3. Ole Henriksen Loofah Body Scrub. – 4.  Dior DiorBlush Vibrant Colour Powder Blush – 5. Dior Diorskin Forever Fluid foundation  – 6. Dior Vernis Trianon Bouquet //

Untitled.png

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW BABIES