HVORFOR BOTOX & FILLER? – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
WORKING OUR BUTT OFF - Its a family love thing!!!

HVORFOR BOTOX & FILLER?

Vi mennesker er ofte vores egen største kritiker, ja så sørgeligt som det er sandt så er det desværre sådan det ofte hænger sammen. Vi ser os selv i spejlet hver morgen, ser vores egne fejl og mangler, og ofte så er vi ikke vores egen bedste ven. Jeg hører, ser og oplever det tit igennem mit arbejde, hvordan de smukkeste piger, ser fejl i dem selv som ingen andre ser. Men uanset hvad så er faktummet at vi er vores egen største kritiker.

Det er egentlig min opfattelse, at de smukkeste mennesker ofte er dem der er mest fejlfindere på dem selv. Jeg er af den overbevisning at hvis der er noget man er utilfreds ved, ved sit eget udseende så skal man gøre noget ved det. I stedet for vi altid brokker os løs, over vi måske er for tykke, har små bryster, små læber eller har en bekymrings rynke, så gør noget ved det – positiv energi, er meget bedre end at brokke sig over de samme problem stillinger, især når der er al verdens muligheder for ændringer.

Jeg har haft veninder, der mener de har forskellige fejl som jeg på ingen måde kan se, dog vil jeg altid støtte op i at få de fejl rettede de mener at eje, uanset hvad! Da vi kvinder, er vores egen kritikere og det er vigtigt for os at vi føler os tilpas – ingen kan fortælle os noget som helst andet. Vi er vores egne lykkesmede! Det syn der møder os i spejlet hver morgen, det er vores fortælling til os selv.. Så måske ser verden ét, men vi ser alle de andre ting.

Ja jeg vil gerne holde mig så ung som overhoved muligt.. Og for mig handler det om, at vi hver især ikke kun gør noget godt for os selv, men gør præcis hvad der gør os glade i vores liv. Med vores ydre, vores sind og vores kroppe.. Som jeg har nævnt før, er vi i balance i disse, er vores liv i balance.

Skærmbillede 2014-02-21 kl. 18.45.07

I mine veninde gruppe har vi i flere år nydt godt af både botox og filler, for mig er dette emne ikke skræmmende eller nyt, det er ikke noget jeg for den sags skyld nogensinde lægger skjul på. Jeg er vild med det! Personligt er jeg der i mit liv som jeg ønsker at være, jeg lever og ånder for min passion og min leve vej, og som tidligere nævnt, så mener jeg det er vigtigt at gøre noget ved de ting som irritere os. Et par gange om året, har vi i min veninde gruppe botox/filler aftner, hvor vi gør lidt socialt ud af at få ordnet de ting vi ikke er helt tilfredse med. Rynker kan være smukke, de kan bidrage til vores karakter og være yderst charmerende. Personligt mener jeg det er vigtigt at bevare både ansigtsmimik og karakterende, trods botox og filler.

Den nye åbnede Klinik Camilla Rude, Københavns nyeste in sted for denne slags lækkerier af behandlinger. De tilbyder blandt andet laserbehandlinger, hårfjernelse, botox og filler og jeg var nede forbi stedet forleden dag.

Den sødeste og smilende sygeplejerske, Frederikke tog så hjertevarmt imod mig. God service i Danmark er ikke noget jeg oplever ofte, men denne service var simpelhen noget af det bedste jeg har oplevet – Frederikke fik mig ikke blot til at føle mig tryg, men hun var hudløs ærlig omkring hvilke behandlinger der ville passe bedst til mig, og hvordan vi skulle starte og slutte. Det er ikke sidste gang at jeg er under hendes magiske hænder.

Jeg fik lavet både botox og filler – i panden, samt mine kindben. Min bekymrings rynke er væk 🙂 Det er første gang at jeg får noget i kindbenene, jeg har nok altid haft den overbevisning at det ikke er for mig. Men jeg er virkelig glad for reslutatet. Frederikke havde helt ret, da hun fik snakkede mig fra at få filler andre steder. Jeg er lykkelig for resultatet!!!

Ja vi mennesker, ser vores egne fejl og mangler.. men der er masser muligheder og hjælp at hente uden vi skal under kniven. Jeg er virkelig stor fan af disse muligheder, og jeg nyder det fuldt ud.

Skærmbillede 2014-02-21 kl. 19.00.28

Stedet ejer simpelhen så meget personlighed og varme, at jeg var nød til at skyde nogle fotografier som jeg kunne dele med jer.

Klinik Camilla  Rude, har heldigvis allerede åbent op for muligheden for kvinde aftner, hvor jeg er sikker på jeg skal nyde mine veninder flere gange om året til en virkelig fordelagtig priser.

IMG_6314

Dejlig aften til jer alle 🙂

above-copenhagen-lookbook-released12

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WORKING OUR BUTT OFF - Its a family love thing!!!