SORRY – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
TAG MIG VÆK FRA KULDEN

SORRY

1606289_10152198450367667_1732640866_o

Jeg føler at jeg har forsømt jer i den sidste uges tid. Manglende blog indlæg, historie, tip og information om min kreative verden, men ikke mindst om den forrige uges modeuge.. Og det er jeg virkelig ked af, undskylder mange gange men jeg har desværre været syg.

Min nyrer har drillet mig igen, hvilket gør at jeg føler modeugen er blevet stjålet fra mig.. Mens alle andre har løbet fra shows til shows, set de fantastiske nye AW14 kollektioner og kreationer, betaget gude smukke modeller og set spændende looks, styles og mennesker – har jeg lægget i sengen, hvor det stort set har været umuligt for rejse mig op. Det er sådan at jeg har haft et par nyrerskader i årenes løb, som stadig kan drille mig ind i mellem.. Faktisk må jeg indrømme, at jeg har lægget rystende i mine mors arme, som en lille 5 årige pige. Det gør virkelig ondt, når det rammer så hårdt som denne gang. Heldigvis har jeg mennesker omkring mig, der har passet så godt på mig! Tusind tak til jer alle – for syge besøg, indkøbning, afhentning af medicin og ikke mindst for at være her!

Jeg er heldigvis i bedring, og har kun denne uge tilbage på medicin, så nu får i masser nye blog indlæg i de kommende dage. Jeg har ikke glemt jer!!!

Ha en dejlig aften alle sammen!

Signe

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TAG MIG VÆK FRA KULDEN