#BOSSLADY MØD HANIEL – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
SMILEDESIGNS - FOR INGEN BURDE BEGRÆNSE SIT SMIL

#BOSSLADY MØD HANIEL

#BOSSLADY. Passioneret og karriereorienteret er størstedelen af dem som jeg kalder mine tætteste veninder! Langt de fleste har jeg haft i mit liv over flere årtier. Vi har grint, grædt og fuldt hinandens processer. Igennem at stifte familier, at blive mødre, ja tiden hvor vi hver især har hoppet ud som selvstændige kvinder. Vi har delt vores opture og nedture. En ting vi altid har: holdt sammen i livets gang. Som tiden er gået, har vi alle travlt med hver vores karriere og familieliv, nu mere end før er det vigtigt at prioritere tiden. Én ting jeg elsker ved hele min veninde gruppe, er deres loyalitet, evige opbakning og kærlighed! Jeg har længe ønsket, at præsentere de forskellige kvinder som inspirere mig, motivere mig og gør en forskel i mit liv. Og lad os starte med denne enestående kvinde.

Mød Haniel, min dejlige kreative, fantastisk og enormt seje veninde – en inspirerende bosslady! Du har helt sikkert set hende på mine storys. Et kært barn har mange navne, i Haniel’s tilfælde flere titler. Hun er den vildeste smykke designer og personen bag mit favorit smykke brand. Haniel Jewelry. Jeg er blown away over de smukke kreationer som hun igen og igen kommer ud med, hendes innovative tankegang og kreative sind i en blanding af hendes outstanding stil – er misundeligsværdigt!

Haniel er også kvinden bag min EMS-booty. Da hun forelskede sig hovedløst i EMS (som vi i øvrigt begge startede til i januar) gik der er ikke lang tid, før hun blev uddannet EMS træner og heldige mig, for nu kan jeg kombinere træning og nærvær med en piv dejlig veninde! Når hun forelsker sig forelsker hun sig, og hun gør aldrig noget halvt. Hun er ét af de mest inspirerede mennesker, og den vildeste humør-bombe. Det er aldrig kedeligt i hendes selskab og hun er ganske enkelt et menneske som jeg både ser sindsygt meget op til, som inspirere og motivere mig. Som kvinde, mor og karriere menneske!

Sidst men ikke mindst – tusinde tak dejlige Joelle for at fange disse øjeblikke :* I øvrigt, sidder jeg stadig på arbejdet. Så jeg må nok hellere få arbejdet færdigt og sige tak for du læste med <3

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SMILEDESIGNS - FOR INGEN BURDE BEGRÆNSE SIT SMIL