WTF JEG HAR GLEMT MIN EGEN FØDSELSDAG – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
FRA MIG TIL MIG

WTF JEG HAR GLEMT MIN EGEN FØDSELSDAG

Lykkelig udvidende om hvilken dag det er idag, er dagen startet ganske som den plejer. Kærlighedsvæsnet vækkede mig ( naturligvis alt for tidligt for et B-menneske som jeg ), vi stod op vågnede langsomt fra vores søvn-rus. Ja, jeg fik mig selvfølgelig en kop vaske ægte kærlighed ( kaffe aka mom-drug ), mens jeg sad ved siden af den sødeste pige i hele byen. Og vupti – min mobil er proppet med lykkeønskninger. Pludseligt står det mig: WTF, jeg har glemt min egen fødselsdag! Blot et øjeblik! Jeg er muligvis en smule morgen-forvirrede, og fik da nævnt til Sofie igår formiddag, at idag var min fødselsdag men den lille detalje blev smidt ud med badevandet. Den er da helt gak gak på øverst! Den dag jeg for nogle år tilbage, ville betegne som min dag, er lykkeligt skiftet ud med en fuldstændig almindelig dag. Mens det aldrig kan falde mig ind at glemme Kærlighedsvæsnet’s dag, har jeg åbenbart intet problem med at glemme min egen. THE MOM LIFE!

Nå men her står jeg, fødselsdagsbarnet ( øh… barn? ) og skal holde mit kærlighedsvæsnet’s fødselsdag. Hun har nemlig inviteret hendes veninder til lagkage og boller! Såååååh, denne opdatering og erkendelse af min mombrain er ovre nu. Til trods for at jeg har charmet min mor til at bage bollerne, så laver lagkagen desværre ikke sig selv 😉

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FRA MIG TIL MIG