FRA MIG TIL MIG – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
BANWOOD LØBECYKEL

FRA MIG TIL MIG

Fra mig til mig – en outstanding gave!
Mors dag er overstået og min fødselsdag i den kommende weekend afholdes med Kærlighedsvæsnet´s veninder og lagkage. Ja vist, at få børn ændre ens verden radikalt og heldigvis for det! Alligevel har jeg fået sneget en lækker gave med hjem. Den er fra mig til kun mig! En bog som de fleste kvinder kan relatere til – øjeblikkende under og efter et lorte break-up! Nu er mit hjerte ikke knust. Længere. Men for jeg var alligevel utrolig nysgerrig! Inspireret af instagram og særligt profilen @Lillely, var jeg simpelthen nød til at eje “She” af Cocco, som på mange punkter er et skriv jeg kan realtere til. I et spind af smerte, healing og befrielse – jeg kan varmt anbefale den til alle kvinder!

At befinde sig i et forhold, man ved ikke er sundt. At være kærester med en mand, som ikke ønsker alt det bedste for dig, men kun for ham selv. At falde i søvn ved siden af et menneske man elsker, men man ved ville sparke dig ned for at føle sig hævet. Den slags smerte! De fleste af os kvinder, har igennem vores liv mødt en af den slags mænd. De usunde mennesker, som ikke er i stand til at elske andre end dem selv. Dem som medføre smerte og ødelæggelse, og ligeledes også dem som får andre mænd til at ligende uskyldige lam. I vores rejse igennem livet, er vi nød til at møde den slags mænd, for at værdsætte, respektere og ubetinget elske de fantastiske slags som findes. Og vi lærer. Hold da op hvor vi lærer. Vi lærer om mennesker, forskelligheder men vigtigst af alt lærer hvad vi ønsker i en partner, en mand, en kæreste. Halle-fucking-luja!!!!

Well.. kort og godt: KAN ANBEFALE BOGEN – find den her: Cocco.dk

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BANWOOD LØBECYKEL