HVORFOR BLOGGER JEG IKKE? – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
FANDME DEJLIGT!

HVORFOR BLOGGER JEG IKKE?

Ved nærmere eftertanke burde jeg starte et hvert indlæg med, “grimt sprogbrug kan forekomme”. men tænker efter 8 år, at den del lidt giver sig selv.

Hvorfor blogger jeg ikke? Nærmest ikke. Der går længere og længere tid imellem mine indlæg her på bloggen. Fra de daglige post, til det sporadiske. Mine opråb om uhørte dating trends og mærkværdige fortællinger er mindre datid. Og hvorfor egentlig det? Svaret er ganske enkelt: Jeg knokler røven ud af bukserne! I flere år, har jeg levet af mit frirum. Bloggen. Den er mig. Bare mig og tankemylder, mundgylde og alt det andet. Jeg har været ekstremt heldig, at have dig med på min rejse! Og kan ikke forestille mig et punkt, hvor bloggen lukkes men livet ændre sig. Og til trods for det her IKKE er en afslutning or a break up. Med andre ord, jeg skrider ingen steder hen. Jeg fokusere og lægger tiden på nye aspekter i mit liv. Efter jeg startede min lille PR-baby for et år tilbage, har jeg nydt ( voldsomt meget ) at PR ikke handlede om mig og mit liv. At jeg kunne distancere mig lidt, fjerne fokus for min egen lille næsetip. At tænke strategisk uden at undvære kommunikation. Jeg har følelsen af at have fundet den rette plads! Enhver start-up er en process, det kræver vitterligt blod, sved og tårer. Det handler om prioriteringer, struktur og helveds store nosser! Jeg ELSKER det!!

Svaret på hvorfor jeg ikke blogger SÅ meget længere. Well.. Jeg fordyber og forelsker mig! Til gengæld er jeg pisse glad i låget over, at du stadig tjekker ind, læser mine indlæg og følger med på instagram – tak <3

 

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FANDME DEJLIGT!