FANDME DEJLIGT! – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
ØJEBLIKKE SOM DISSE

FANDME DEJLIGT!

Det er fandme dejligt. Ganske enkelt, hammerne dejligt! Det hele handler om de små glæder i livet, de små øjeblikke hvor solen rammer fjæset og man kan mærke varmen sprede sig i hele kroppen. Idag kunne jeg mærke en utrolig tålmodighed fylde min krop på vej ind på kontoret. Normalt bliver jeg ( ærligtalt ) små irriteret over den egoistiske slags af cyklelister jeg møder på min jernhest. Tro det eller lad vær, de findes altså i København ( Joke de er over alt! ). Idag kunne jeg ikke være mere end ligeglad med manden som springer cykel-køen over, eller ham som skriver SMS mens han burde koncentere sig om vejen. Næ nej, jeg var kvinden som cykler i sneglefart i min gule frakke. Smilende, glad, bedøvende ligeglad og hammerne lykkelig! Jeg skulle simpelthen på arbejde. FUCKING YES!! ( P.S. Undre du dig over, hvad jeg har lavet de sidste 3 uger? Det kan du læse her. )

Det er små 3 uger siden min popo sidst har bevæget sig ind til indre by, endda også siden jeg har luftet min jernhest. Følelsen af at komme tilbage, være tilbage. Følelsen af at ånde, leve og have et liv uden for mit hjems fire vægge, den følelse er HERLIG!! I øvrigt var jeg forbi Synoptik idag, for at hente mine fine nye briller – som jeg naturligvis nok skal dele et billede af inden for den næste fremtid. Nå, ved du hva’, nu skal jeg altså virkelig i seng! Kan du sove fortryllende <3

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ØJEBLIKKE SOM DISSE