ØJEBLIKKE SOM DISSE – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
HVAD FAN ER DER SKET SIGNE?

ØJEBLIKKE SOM DISSE


 Det er øjeblikke som disse som gør en verden til forskel! Kærlighedsvæsnet har reageret en del de sidste uger, hvilket nok er yderst forståeligt taget alt i betrækning. Læs også her. Men fin er hun, når hun står her i sin nye kjole fra MINIATURE’s nye fine kollektion ( se den hele her ) og vi er ved at være igennem det værste! Hun har simpelthem ikke ville slippe mig ud af syne siden jeg blev udskrevet, og jeg kan fanme godt forstå hende. Jeg har nødigt ville slippe hende heller! Men dagene begynder at tag form til noget velkendt. Rutiner, struktur og normalitet. Jeg er vild med det! Mens morfar leger baby med Kærlighedsvæsnet, finder jeg vejen til tasterne og har også overskud til at opdatere bloggen endnu engang – hvor fedt er det ik lige?! Idag har hun været i børnehaven, som hun iøvrigt er blevet rigtig glad for. Hun var så glad da hun kom hjem og snakker desuden som et vandfald. Fortæller historier fra dagen, om sandkassen og en pige på 5 år som hjalp hende med at tag sko af. Ja, der sker spændende ting og sager. Inderligt elsker jeg hverdagen og det glade lille fjæs som lyser!!

Det blev en yderst lille opdatering fra mig idag!

 

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVAD FAN ER DER SKET SIGNE?