HVAD FAN ER DER SKET SIGNE? – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
NYE SOLBRILLER I FJÆSET

HVAD FAN ER DER SKET SIGNE?

Hvad fan er der sket Signe? Et spørgsmål som jeg har fået en del de sidste små 3 uger. Ærligtalt, jeg har ingen ide! Jeg ville sat’me hellere føde end at gå igennem de sidste uger igen!! Tidligere har jeg ikke haft udfordringer med mine mandler, eller haft mange halsbetændelser. Som et lyn fra en klar himmel, blev jeg lagt i en hospitalsseng uden at kunne få luft! Lad mig starte fra begyndelsen..

Det startede på en ganske normal onsdag for 3 uger siden. Jeg var midt i et præsentations møde med magasinet Vores børn. Det var ugen hvor pressen, influencers og andre nøglepersoner var inviteret til kontoret, for at få præsentationer af de nye smukke AW19 kollektioner. Onsdagen var ikke anderledes end de andre dage, den var startet fantastisk. Min hals kræsede en smule, men ikke noget jeg tænkte nærmere over – til at starte med. Jeg fik det dog, dårligere og dårligere, gik tidligere fra arbejdet end forventet. Min mor-krop bevægede sig ned til ladcyklen, hvor jeg fik hentet Kærlighedsvæsnet tidligt. Jeg var ikke helt OK, men troede egentlig bare det måske var en smule influenza. Held i uheld, skulle min kære mor overnatte! Da hun kom, var det meget klart at det her ikke gik den rigtige retning og jeg fik nuppet en taxa til akut modtagelsen. Ærligtalt, jeg græd. Virkelig, inderligt græd. Det gjorder SÅ ondt bare at trække vejret. Lidt vidste jeg på det tidspunkt om den smerte, som ville komme. Men nu hopper jeg i historien, tilbage igen. Jeg blev sendt hjem fra akut modtagelsen. Min hals var hævet og rød, men alle mine tal negative. Morgen efter ringede min mor 112 og jeg blev hentet af ambulance!!

Jeg blev akut indlagt på Rigshospitalet og jeg var dårlig. Virkelig dårlig. Akut fik jeg fjernet mine mandler og en byld fra halsen. Smerte har fået en ny betydning. Jeg kunne ikke tale, drikke eller spise – fra torsdag morgen til omkring onsdag ugen efter. Trods jeg var dopet med flere forskellige slags morfin, føltes som om der var knive i min hals. Selv vandet var sandpapir og for det ikke var nok at min halsbetændelse var voldsom og min hals et åbent sår, fik jeg fanme også max forkølelsessår-udbrud og svampeangreb i min mund. Yes – jeg ville fanme hellere føde! Afkræftet, påvirket, sårbar – alle følelser løb igennem min krop. Den vildeste var, savnet af mit barn. Uden muligheden for at kunne holde om det lille menneske jeg elsker højst i hele verden. Hende. Stadig får jeg en klump i halsen! Vi har aldrig været væk fra hinanden så længe!! Jeg er stadig afkræftet og har netop afsluttet min medicinske behandling. Jeg er ikke længere på morfin, men stadig på smertestillende – må ikke løfte eller vende tilbage til min hverdag endnu. Lidt endnu ihvertfald. Jeg kan tale i længere tid, dog med pauser. Jeg kan spise, langsomt og blødt men spise. Ligeledes kan jeg drikke – også kaffe nu! Jeg er svimmel, min tunge er stadig følelsesløs. Men til trods for et kæmpe chok, er jeg i live og lykkelig for at holde Kærlighedsvæsnet i mine arme. Tænk hvor hurtigt, det kan gå en anden retning end vi forventer! Shit!

Kærlighedsvæsnet har reageret, Naturligvis. Det med at være alenemor og syg, er altså bare ikke fedt. Heldigvis har vi mine forældre – bedsteforældre er guld værd! Vi har boet 2 uger hos dem og er netop kommet tilbage til København, hvor de er flyttet med. For mig er det vigtigt, at Kærlighedsvæsnet er tilbage til hendes rytme og hverdag. Mens jeg kommer oven på og kan komme tilbage til mit elskede kontor. Ind til videre, tager jeg en dag afgangen. Men én ting er sikkert, man skal fan’me sætte pris på nu’et! <3

Sidst men ikke mindst, tusinde tak for alle jeres søde beskeder undervejs!! Det betyder så meget – tak!!

above-copenhagen-lookbook-released12

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYE SOLBRILLER I FJÆSET