INDKØRING I BØRNEHAVE – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
STATUS PÅ LIVET

INDKØRING I BØRNEHAVE


Dagen er kommet, hvor Kærlighedsvæsnet og jeg skal starte hendes indkøring i børnehave! Hvor finder jeg pause knappen til tiden? Var blot én ud af mange sætninger, som tumlede rundt i mit hoved i morges. For hvordan i al verden skal man forholde sig til, at ens lille bitte baby, hverken er lille bitte eller en baby længere? Kærlighedsvæsnet er jo ligepludselig og meget officielt blevet et børnehavebarn idag!

I tiden op til, har vi snakket meget om at hun skulle stoppe i vuggestue og starte i børnehave. Hendes spørgsmål har været mange, én af de gentagende har været “Hvorfor det?“, ja altså… har jeg forsøgt at forklare. “Du er en stor pige nu og det betyder du skal gå i børnehave med de andre store børn“, hendes svar har hvergang været: “Jamen mor, jeg er en lille pige!“. Hun har ikke været helt pjattet med at skulle afsted, jeg tror mest fordi det ukendte kan virke skræmmende.

Sparet indkøringen væk! I Københavns kommune, skal man spare rigtig mange millioner. 105 af slagsen for at være mere præcis. Det betyder, at tiltrods for den integreret institution Kærlighedsvæsnet tilbringer sin tid i, at indkøringen ganske simpelt er sparet væk. Hvilket minder mig om, at jeg skal deltage i demonstrationen “Omsorg til vores børn nu” den 6 april. Kærlighedsvæsnet har dog besøgt stuen 2 gange og hun kender i forvejen et par af de herlige børn på stuen. Hun har været en del af 4 piger i hendes vuggestue, som simpelthen elsker at være sammen. Og den ene er hun simpelthen startet på stue med – de næste 2 starter om en mdr. Lykkelig? OMFG YAAAAS! Hendes veninde gav hende den mest fortryllende velkomst, med kys og kram – det var fantastisk at være vidne til. Under samling, blev hun præsenteret for de andre børn og hendes veninde fortalte at Sophia ( Kærlighedsvæsnet har forresten et rigtigt navn, Sophia eller Sophmus som jeg ofte siger på insta-story ) er altså hendes bedste veninde. Ej men kan det være mere sødt?!

Hun græd. Kærlighedsvæsnet græd da vi skulle hjem. Hun ville overhoved ikke med hjem, hun ville blive og lege. Vi havde allerede været på stuen, længere tid end jeg blev fortalt vi måtte være der. Men det var ikke med Kærlighedsvæsnet’s gode vilje, at hun skulle med mig hjem. Vores hjemme aktiviteter var dog forberedt, påskepynt!

En tung sten blevet taget fra mine skuldre og min mor-bekymring er nu forsvundet, det her skal nok gå rigtig godt! Hun glæder sig helt vanvittigt til i morgen!! Juhuuuuu!!!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STATUS PÅ LIVET