SYNOPTIK EVENT – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
KONTOR MAKE-OVER

SYNOPTIK EVENT

Reklame.
( Det hedder det altså bare, når man er inviteret! )

Forleden dag bevægede jeg min ellers yndige popo, ud på ydre Østerbro til Synoptik event. For at være helt konkret var det igennem regnvejret. På Cykel. Brilleabe, ja én ud af mange, indrømmer jeg gerne at jeg er dybt afhængig af mine briller. Jeg kan ikke se en dyt uden at se igennem glas og har aldrig lært konceptet med kontaktlinser. Desværre. Synoptik er foruden at være min foretrukne optiker, faktisk har jeg siden barnsben aldrig været hos andre. Så foretrukne er måske ikke det korrekte ord. Lad os sige, min eneste optiker! Også søde at invitere mig til deres fortryllende events, hvor den nyeste brille og solbrille mode bliver præsenteret. Når man er en smule mode-elskende kvinde, som jeg blankt indrømmer at jeg er, så altså fantastisk at være opdateret omkring hvad jeg skal gå efter til næste sæson. Forleden dag var fokuser: Sommerens solbriller!

En forkærlighed for at gemme sig bag dig mørke solbriller, sidde på en smart cafe og analysere mennesker. Det er vi virkelig mange, som finder underholdende. Mere lækkert er det nu, at også være smart når man nu hemmeligheds-stalker vidt fremmede mennesker som passere! Kærlighed ved første blik, var det da jeg faldt over disse lyserøde skønheder som du kan se på billedet. Ikke mindst fordi de matchede fuldstændigt til min lyserøde COS skjorte og Milledeux cover, men de har et klassisk look med et touch af feminint og anderledes, som jeg er pjattet med!

Tilbage til eventet, som var en smuk gemmengang af sommerens tendenser. Der er lidt til de klassiske og de vovede. Bold Statements, New Stelgia, Light Essentials og urban legend. Sidst nævnte er inspireret af 00’s minimalist og minder mig om de briller Anastacia havde på i hendes video “I’m outta love”! En nostalgisk rejse tilbage til min ungdom, hvor jeg havde min primetime med piv tynde øjnebryn, sort eyeliner, crop tops, tracksuits og ellers så lidt tøj som overhoved muligt! Nu er 00’erne tilbage – Hvem havde troet det nogensinde ville ske? Hvilket altid gør det endnu mere spændende, at deltage i events som Synoptik. Jeg føler jeg bliver klogere og mere bevist, i øvrigt reflektere jeg altid når min mor-popo sidder på cyklen mod min oase. Også gør det bestemt ikke noget, at være i super lækkert selskab af blandt andet Nelle, Frederikke og Julie-Elsebeth.

Sidst vil jeg afslutte med at sige tusinde tak for et herligt event!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KONTOR MAKE-OVER