FLYTTE-TANKER – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
BETTERBOX

FLYTTE-TANKER

Flytte-tanker. Det er ikke mere end 3 år siden jeg stod højgravid og skrev under på salget af min lille Frederiksberg oase mod købet af min outstandning herskabslejlighed på Nørrebro. Højt til loftet, smuk stuk og 4 værelser lyder ideelt for mange, men en del af mig har higet efter at komme tilbage siden min familie-drøm braste og jeg stod med en baby på 3 mdr. Jeg er ikke vild med fortrydelses-konceptet, tror man skal lærer af sine fejltagelser og ikke se sig tilbage. Alligevel er det svært for mig, at give slip på mit svømmehalskvarter og Frederiksberg-drøm. Jeg må erkende, at der skete noget inden i mig. Noget knuste i millioner af stykker da min drøm om en familie brast. Mens jeg inderligt havde brug for en tryg-base, stod jeg alene med en lille baby omgivet af flyttekaos og et renoverings-projekt. Det var ganske enkelt ikke sjovt. Det lyder måske fjollet på mange, men når jeg tænker tilbage på dén periode – presser tårerne på. Den tryghed jeg havde brug for, fandtes ikke. Forfærdigeligt. I en lang lang periode, ville jeg uden at tøve have byttet mine 104 kvm ud med de 47. Blot fordi det var trygt og noget jeg ikke forbandt med nyt, fremmet og søvnløse nætter. Set 3 år tilbage, ville svaret på dette indlæg ville være: Don’t. Just don’t! ( I øvrigt var jeg helt off med de takster!!

Jeg har ikke sluppet min drøm. Der er så mange grunde til at sælge og flytte tilbage. Kærlighedsvæsnet vokser. Det betyder også at jeg ikke er super pjattet med de store veje omkring vores hjem. Med chancen for at lyder idiotisk, så tiltaler skole området, grønne legepladser og området mig mere på Frederiksberg. Området jeg ønsker at bosætte mig, er betyder at skolen nærmest lægger i baggården. Altså ingen store veje. Ligeledes med lejepladser og grønne områder. Det som taler imod er hendes daginstitution. Trods du ved jeg har haft mine udfordringer, så er vi kommet igennem dem og er glade! Jeg indrømmer blankt, at meget også er psykologisk.

Til trods for de mange reflektioner og overvejelser, stalker jeg boligmarkedet som en sindsyg. Det har jeg gjort siden Kærlighedsvæsnet’s far flyttede ud. Og idag har jeg fået vurderet lejligheden og sendt papirerne til min søde bank-dame. Jeg har ikke travlt. Overhoved. Min deadline for flytningen, har jeg i mit mindset sat til når hun skal i skole. Altså om 2-3 år. Men det føles alligevel som et kæmpe skridt. Et skridt nærmere et nyt kapitel. Vores kapitel. Hvilket også betyder at jeg uden tvivl vil begynde at dele flere interiør-drømme med dig. Igen.

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BETTERBOX