BETTERBOX – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
8 TING JEG SÆTTER MERE PRIS PÅ SOM MOR

BETTERBOX

Jeg har været så heldig, at få lov til at teste Betterbox. Heldig siger jeg fordi, jeg ganske enkel elsker den! Inden jeg går i gang med en roman omkring produkterne og hvorfor jeg er vild med forkælelsen. Så lad mig hurtigt nævne, at jeg skriver om betterbox, ganske enkelt fordi jeg ikke kan få armene ned. Det er hverken betalt eller et krav, for modtagelsen. Så fik vi det på plads!

Betterbox er en delikat forkælelse af dine smagsløs! Jeg er én af de kvinder som lider af PCO, ganske vist har jeg spist sygdommen væk, ved at holde snuden lagt væk fra raffineret sukker og gluten. Let’s be honest – Det er ikke altid skide nemt! Og mens andre snacker i lækre kager, sidder jeg og tygger på et æble. De gode raffineret sukker- og glutenfri lækkerier, skal altså købes i special butikker. Nu begynder du måske min begejstring over Betterbox konceptet. Med en stor forkærlighed, for alt som er nemt. Elsker jeg online-shopping og abbonenter som gør min hverdag meget nemmere. Jeg er en sukker-gris, uden at kunne spise sukker – big trouble! I øvrigt i min PMS-periode har jeg brug for chokolade og søde sager, som alle andre. Endnu en grund til Betterbox er et genialt koncept. Desuden er alle produkterne økologiske. Virkelig!!

Min test-pakke hedder Kind box og passer til hele familiens forskellige smagsløg. Der er lidt af det hele – sødt og salt! YAAAAAS!!! Læs mere om Betterbox her.

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

8 TING JEG SÆTTER MERE PRIS PÅ SOM MOR