8 TING JEG SÆTTER MERE PRIS PÅ SOM MOR – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
SKAL VI BAGE, MOR?

8 TING JEG SÆTTER MERE PRIS PÅ SOM MOR

Det er jo ingen hemmelighed, at livet bliver ændret 180 grader når man bliver forældre. Det lyder måske som en kliche, men det er ganske sandt. Som mor, har jeg lært at sætte stor pris på flere ting. Ting jeg tog forgivet tidligere. Men hvem i al verden kan næste huske livet før børn? Well.. Lad os springe ud i 8 ting jeg sætter mere pris på som mor.

 1. Alene på toilettet.
  Toilettet. Alene. Uden børne-hænder over det hele. Uden nogle som banker på døren. Uden en som råber “mooooaaaaah”. Det føles næsten en mini-ferie!
 2. A l k o h o l.
  Jeg har aldrig været stive-lis, men til gengæld har jeg aldrig sat mere pris på et glas vin som jeg gør nu. Hvis jeg skal være bund-ærlig, sætter jeg pris på alt med procenter!
 3. Tosomhed.
  En klassiker. Men at lægge kl.02 om natten og glo på sit gusde-smukke sovende barn. Love it!
 4. Sygdom. 
  Med chancen for at mor-politet kommer efter mig og naturligvis med forbehold af at det ikke er alvorligt og blot vuggestue-baktusser, så nyder jeg det altså lidt. Selvfølgelig i al-hemmelighed. Jeg nyder at putte, kramme og møsse hele tiden. 
 5. ME-TIME.
  Alenetid er en hellig tid. Jeg sætter stor pris på den!
 6. Kaffe / The mom-drug!
  En kop kærlighed, var betegnelsen FØR jeg blev mor. Under min graviditet blev kaffen skiftet ud med en kop-tjære. Nu er den kommet til mit mom-drug. En nødvendighed! 
 7. Make-up.
  Efter et år på barsel med flere make-up-frie dage + naturligvis det nye forbrug af afslapningstøj, nyder jeg satme at have make-up i fjæset! Uden baby-hænder som tvære det ud eller hiver mig i garnet. Yes!
 8. Mine forældre.
  Der er ingen tvivl om, at blive forældre giver en anden forståelse og kærlighed til ens egne forældre. Min første indskydelse: Shit de må elske mig højt! I øvrigt er vores relation blevet stærkere, men kan den andet når man ser dem kamp-elske ens lille fis!?

Har du flere ting, som du sætter mere pris på efter du er blevet mor – bring them!!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SKAL VI BAGE, MOR?