SKAL VI BAGE, MOR? – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
LIVETS SMÅ GLÆDER - QUEEN FLOWERS

SKAL VI BAGE, MOR?

Skal vi bage, mor? Naturligvis skal vi da det! Nye lækre bag-redskaber fra Børneneskartel.

Allerede da kærlighedsvæsnet var en lille pige, har jeg haft hende med i køkkentet. I starten var det ganske enkelt en nødvendighed. Som alenemor, var jeg nød til at inddrage min på-daværende-tidspunkt baby i alle hverdagens gøremål. I hendes skråstol, sad hun sødt og kiggede på at jeg udfoldede mine vilde kokke-evner. I dag er hun med fordi hun synes det er sjovt og hyggeligt. Ærligtalt synes jeg det er dejligt at hun er en del af de ting, som får et hjem til at kører rundt. Madlavning, vaske tøj, dække bord og rengøring – hun er med til alt. I øvrigt er hun en fremragende gryde-passer og forrygende god til at lave scramble egg!

Nu er tiden kommet til at hun får sine egne køkkenredskaber. Og se lige hvad jeg har fundet på Børneneskartel. De mest fremragende sæt fra Petit Jour. Et til cupcakes ( direkte link her ) og et til småkager ( Direkte link her ). Gæt hvad vi skal lave i weekenden? 😉

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LIVETS SMÅ GLÆDER - QUEEN FLOWERS