LIVETS SMÅ GLÆDER – QUEEN FLOWERS – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
#GLAMGOALPALETTE

LIVETS SMÅ GLÆDER – QUEEN FLOWERS

Livets små glæder – Tilføj smukke blomster til din hverdag!

Jeg har en forkærlighed for smukke ting. Virkelig. Jeg føler at jeg har brug for dem og brug for at have noget smukt at kigge på i min hverdag. Og jeg elsker blomster. Sådan knust-elsker! Jeg elsker at indrette mit hjem, kontoret og mine omgivelser med blomster som står smukt. Total modsigende nyder jeg alt hvad der er nemt. Nemme planter og langtidsholdbare blomster, som gør pasningen til en leg. De grønne fingre som jeg inderligt ville ønske jeg havde, lægger bare ikke til mig. Desværre. Og jeg har virkelig skulle øve mig i ikke at slå alt levende og grønt ihjel. Babystep. Jeg er blevet bedre! Én ud af mange grunde til jeg elsker Elephants and Ants’s abonnement hos Queen flowers. De holder i 3-4 uger. Virkelig. 3-4 uger med smukke blomster som står lækkert og flot! Lad mig nævne igen 3-4 uger!! Uden at løfte en finger!  Til gengæld er jeg blevet afhængig. Så afhængig at jeg faktisk også køber Queen flowers til mit private hjem! Der sker bare noget ganske særligt op i hjernen, når man kommer hjem og der står en pisse flot buket blomster. Det gør bare én glad i låget!!

Jeg er et små-forvirrede menneske. Det vil min omgangskreds skrive under på. Den lykkelige ejer af en slem mom-brain, derfor synes jeg det er SÅ nemt bare at få en bestilling ind af døren hvergang jeg har brug for det. Jeg behøver jo vitterligt ikke tag stilling til noget. Overhoved.

De små fine blomster af kalanchoe, som minder mig inderligt om min elskede farmor. Det er nostalgisk. Det er dejligt. Det er nemt! Som single som ikke er sprunget ud i det vildeste dating-liv,må jeg erkende at blomsterne ikke kommer af sig selv. Det er et must i den næste kæreste jeg kaster mig ud i – blomster gør underværker!! Er du også en som bliver glad i låget af blomster, så kig forbi Queen flowers. Jeg har valgt månedens tøsebuket til arbejdet og herhjemme et bundt i lyserødt! Girly girly love!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#GLAMGOALPALETTE