WORKAHOLIC – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
GODT NYTÅR!

WORKAHOLIC

WORKAHOLIC, hvis det er betegnelsen af en som skam-elsker sit arbejde og knokler røven ud af bukserne. Så må jeg sgu hellere melde mig ind i klubben! Hvordan det går op, sammen med rollen som alenemor? Ja, det ved jeg dæmle heller ikke. Ind imellem ( ofte ) er det med sved på panden og ekstremt mange aften timer hvor jeg befinder mig foran skærmen. Realiteten er at man kommer ikke sovende ting tingene, det handler bare om at få det til at se legende let ud. Det er det ikke. Virkelig. Det er sjovt, spændende og vanvittigt fedt, på samme måde er det med en knude i maven og den evige nervøsitet om man fejler et sted på vejen. Det at være iværksætter er en livstil, som ikke altid passer sammen med at være alene med et lille barn på 2,5 år. Mens tanken om at undvære the rush, spændingen og finde vejen tilbage til løn slave, tiltaler mig på ingen måde. Personligt, kan jeg ikke stoppe! Befinder jeg mig i et roligt øjeblik, begynder ideerne at strømme ind. Jeg tror at enten har man lysten og drivet til at springe ud som iværksætter, hvis ikke så skal man lad vær’.

Nej, man bliver ikke rig. Man bolter sig ikke i penge og bader ikke i diamanter. Man siger det mindst tager 2 år at kører en virksomhed op, det er sandt som det er sagt. Jeg startede min første virksomhed. Mit enkeltmandsvirksomhed, i 2010. Ikke fordi jeg havde et brændende ønske om at være selvstændig og fleksibiliteten bag, men fordi jeg ganske enkelt ikke kunne stoppe mig selv. Det drev mig til, hvor jeg er den dag idag. 8 år senere arbejder jeg stadig i min fotografiske verden, mere visuelt i form af PR ( Elephants and Ants ). Jeg sidder stadig på tasterne og invitere dig ind i min hverdag som jeg har gjort i snart 7 år. Men sovende er jeg ikke kommet til noget af det. Jeg har knoklet. Hårdt.

Står du med lysten til at springe ud som iværksætter? Drømmer du om at starte din egen virksomhed? Så har jeg givet lidt råd med på vejen, om hvordan man opretter virksomhed ( lige her ) og 5 råd til dig som ønsker at springe ud som selvstændig ( lige her ), men et lille tip fra idag skal du da ikke snydes for. Mit råd til dig er: Just do it! Hvor intet våger, intet vinder. Men hvis du ikke er indstillet på at arbejde hårdt med blod, sved og tårer, then don’t.

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GODT NYTÅR!