GODT NYTÅR! – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
FLEXA LEGEKØKKEN

GODT NYTÅR!

Kærlighedsvæsnet kom sødt og sagde “Mor vil du tag et billede“, hvilket resulteret i en lang billede serie af hende stående sådan her! Well.. En fotograf’s datter er vel lidt skadet, tænker jeg. Så med charme og kærlighed, tillader jeg mig at dele det – i øvrigt vil det også blive vist til hendes komfirmation 😉 Nå, nu skal vi til det, igen. Endnu et år er gået. Et fantastisk år på mange punkter, men også et hårdt på andre. Julen sidste år mistede vi min elskede moster og jeg har stadig ikke affundet mig med det. Jeg savner hende. Dog har det også været året hvor jeg startede et nyt og spændende kapitel i mit erhvervsliv. Elephants and Ants, som nu er et af omdrejnings punkterne i mit liv. Mit andet hjem. Jeg elsker det. Elsker at fordybe mig hovedløst med passionen som drivkraft. På samme tid er jeg stolt, af at kunne repræsentere nogle af de sejeste børnebrands i Danmark! Ligeledes flyver dagene afsted og mens Kærlighedsvæsnet vokser med noget som føles som lynets hastighed, så er jeg så pavestolt af den lille bitte ( knap så bitte mere ) pige. Jeg havde jo ingen ide om hvor højt man kunne elske et andet mennesker, før jeg mødte hende. Er så taknemmelig, for at få lov til at kalde mig hendes mor!

Nå alt ovenstående er nævnt, vil jeg gerne indrømme at bloggen har været forsømt. Mange har kontaktet mig, og jeg sætter SÅ meget pris på jeres opbakning <3 For jer vil jeg sige tak, tak for jeg endnu et år har måtte dele ud af stort og småt. Tak i stadig er her!!

Rigtig godt nytår! <3

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FLEXA LEGEKØKKEN