DET ER SVÆRT AT FORSTÅ – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
DEN LILLE SKYTSENGEL

DET ER SVÆRT AT FORSTÅ

Det er svært at forstå. Ja, ind imellem skal man vel ikke forstå alting, men jeg har samlet en lille oversigt over de ting jeg pt. fatter hat af. First thing first: Kærlighedsvæsnet og jeg har simpelthen den mest pragtfulde juleferie. Mens hun sover sødt i min seng, har jeg fundet vejen tilbage til tasterne og vil på bedst mulige måde forsøge at formulere et perfekt skriv til dig. Bær over med mig, jeg er en smule træt og du ved jo at dét med at rette stavefejl eller forsøge at skjule min ordblindhed ikke er mig. Nå det er på plads, så lad os springe ud i ting jeg simpelthen ikke forstå.

1. Hvordan skete det?
Hvornår blev min lille pige så kæmpe stor. Idag løber hun i mine arme og siger “Mor, jeg havde ikke kunne gøre det uden dig“. Ganske vist er der tale om den tissetår hun netop havde præsteret på potten og midt i min overdrevet stolthed over hendes seje tisse-præsentation, klemte jeg en glædeståre. Shit, hvordan skete det, at jeg har skabt noget så perfekt?

2.  Hvor kan jeg bestille 5 timer ekstra?
Alt i mens jeg jonglere med min ubetingede kærlighed til Kærlighedsvæsnet, rollen som alenemor og drivende passion for mit iværksætterliv, har jeg et lille bit ønske om at jeg kan charme mig til at udvide døgnet med 5 timer ekstra. Hvis nogle kender opskriften på dette, del gerne 😉 #everymomstruggle

3. Uhøflighed og sure opstød. 
Det kommer efterhånden ikke som en overraskelse for dig, mine sure opstød på bloggen er ihvertfald ikke svære at finde frem. Læs ex her. Jeg har stadig noget svært ved at rumme uhøflighed og mangel på næstekærlighed. Uden den lange roman, vil jeg stille dig ét enkelt spørgsmål: Hjælper du fremmede mennesker hvis de har behov for det? 

SURE OPSTØD ALARM: Ej du fortjener den lang roman på hvorfor jeg stiller det spørgsmål. Min skønne veninde er alenemor, som jeg. Hun skulle ned og handle, ligesom de fleste den 27 December. Hun er ganske vist noget uheldig med et barn som ikke havde sovet sin lur. Er du mor, kan du allerede mærke et prik i maven over den manglende lur. Ærligt: Det direkte stinker med et overtræt barn, særligt i et supermarket. Men maden bringer trods alt ikke sig selv hjem og med intet andet end havregryn i hjemmet var turen et must. Når man ikke er to voksne i huset, så er der mange nødvendigheder! Hun går rundt i butikken, samler sine vare – småt men de vigtigste til at få hverdagen til at fungere. Uvidende om hvad netop skal til at ske, står hun i den lange kø. Det er hendes tur og i det hun skal til at betale… FUCK hun har glemt sit kort! Hendes søn begynder at græde. Han er træt! Panikken vokser i hende mens maven krymper sammen – hun ville ønske hun var alle andre steder end netop lige her. Lige ved den kasse uden sit kort. Kassedamen bliver jævnt irriteret og… wait for it.. INGEN tilbyder hende at mobilepay dem og så hun kan få hendes mad med. Ingen. Virkelig. Rød i hoved finder hun vejen hjem. Alt imens aftensmaden står på havregryn, er hun pinlig berørt. Ærligtalt, jeg kan på ingen måde forstå hvordan ingen tilbyder hjælp. Det gør ondt helt nede i mit hjerte. Hvornår blev vi mennesker så ligeglade med andre omkring os? Det er da ikke i orden. Surt opstød er hermed overstået.

Nu vil jeg ikke holde på dig længere, for min mor-krop skal slange sig på sofaen til en fantastisk serie 😉

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEN LILLE SKYTSENGEL