DEN LILLE SKYTSENGEL – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
PRIVAT; ET NYT SKRIDT ( OG STYR PÅ MIT SHIT )

DEN LILLE SKYTSENGEL

Åh jeg er altså en sucker for søde ting til de små børn!! I samme forbindelse er jeg nød til at vise den lille skytsengel som Kærlighedsvæsnet har fået i gave af nissen. Alle små børn har brug for en lille skyts engel. Nu må du ikke sladre, men jeg er ret sikker på at nissen og julemanden måske har shoppet lidt på Loukrudt 😉

Jeg elsker simpelthen denne magiske tid. Elsker at skabe så meget spænding og bringe julen ind i Kærlighedsvæsnets liv. Det er i øvrigt også sjovere og sjovere, desto ældre at hun bliver. Lykken er at vågne op, at se julelysende i hendes øjne når hun finder gaven fra nissen. Det er så sødt og går jo direkte ind i hjertet!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PRIVAT; ET NYT SKRIDT ( OG STYR PÅ MIT SHIT )