PRIVAT; ET NYT SKRIDT ( OG STYR PÅ MIT SHIT ) – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
PRIVAT; ET NYT SKRIDT

PRIVAT; ET NYT SKRIDT ( OG STYR PÅ MIT SHIT )


Jeg har gjort det. Jeg har taget et nyt skridt. Fremad! Efter længere overvejelser, har jeg valgt at starte hos min psykolog igen. Igen, siger jeg fordi i forbindelse med min PTSD ( Nysgerrig? læs her ) har tilbragt mange psykolog-timer på at komme igennem tilstanden. Det åbnede mine øjne for hvilken enormt effekt kognitivt behandling kan have. I min optik, er det kun de stærkeste personer, som vælger at sætte spørgsmålstegn til sig selv, sit sind og ren faktisk gøre en forskel i deres eget liv. Ved nærmere eftertanke tror jeg egentlig alle kunne have brug for lidt kognitivt behandling i ny og næ. At udvide vores tankegang, ændre vores mønster – det er altså sundt! Jeg har aldrig været super pjattet med begrænsninger, særligt ikke begrænsninger i mit liv – hverken forretningsmæssigt eller personligt. Og dem jeg stuggler med, vil jeg gerne være fri for.

Et tabu? For at være hudløst ærlig, mener jeg at det kun er det stærkeste mennesker som tager valget om, at gøre en markant forskel i sit eget liv!

Jeg er faktisk stolt! Min kære psykolog, er en kvinde som har holdt min hånd igennem de værste år i mit liv. Hvis du skulle være i tvivl, taler jeg naturligvis om min PTSD. De sidste par år, har været med hoved op og benene ned. Kort fortalt: Jeg blev mor og på samme tid bristede min drøm om en kernefamilie. Idag er jeg taknemmelig for mit valg, at klare forældre rollen selv. Hellere være alenemor og lykkelig, end i et forhold som simpelthen var død-drænende. Der sker mange ting i en kvinde, når vi bliver mødre. Vi skal på et ganske øjeblik, omstille hele vores liv og det er egentlig en utrolig sårbar process. Min mor fortalte mig engang, at der ikke er et øjeblik i en kvindes liv, hvor vi er mere blottet end som nybagte mødre. Set tilbage er det så sand. Jeg var piv blottet, fuldkommen sårbar og uden filter. Det var på mor-siden den mest fantastisk process, på forhold-siden en virkelig smertefuld oplevelse. Jeg dannede en boble. En boble omkring hende, mig og vores tosomhed. Ganske enkel for ikke at knække sammen. Men var det nemt? Nej, det har været nogle hårde år, med en masse kameler ( fucking fede elefanter ) som skulle sluges. I øvrigt ligesom mange andre skilsmisser, var vores ikke en hak bedre. Det var forfærdeligt. Jeg er kommet ud på den anden side og nu kan jeg trække vejret. Jeg er fuldkommende okay. Ingen brækkede ben eller et knust hjerte. Jeg er glad! Valget om endnu engang at indgå i en kognitivt behandling, handler om at nu har jeg luft til få tingene fuldstændig på plads. Netop for dette ikke skal begrænse mig i et nyt forhold! Jeg har valgt at være single i de 2,5 år som er gået. Et bevidst valg. For mig et det vigtigt, at arbejde med og elske sig selv før jeg hovedløst forelsker sig i en fantastisk mand. Hvis du ikke har styr på dig selv og dit eget shit, hvordan kan man forvente ens partner har?

Så det var en update på privat-fronten! YAAAAS! Nu vil jeg smide min mor-krop på sofaen, spise en appelsin og se en lækker serie!

above-copenhagen-lookbook-released12

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PRIVAT; ET NYT SKRIDT