VELKOMMEN TIL VORES OASE AF JUL – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
JACK - HVEM JACK?

VELKOMMEN TIL VORES OASE AF JUL

Først og fremmest er December måned en af de mest magiske måneder på året. Særligt når der er børn i hjemmet! Det gør noget særligt ved mig, at se hvordan kærlighedsvæsnet bliver fuldstændig opslugt af julens eventyr og fortryllende finurligheder. Det glæder mig, at give dette lille hjørne af magi videre til min datter. En måned fyldt af jul, nærvær og kærlighed. Jeg er ærligtalt vild med konceptet! Jeg er også virkelig vild med Maileg’s julepynt, som jeg i øvrigt har købt til Loukrudt med 15% rabat. Webshoppen har et fantastisk udvalg af skønhederne og personligt elsker at jeg rabatter. Maileg’s julepynt føles som en en nostalgisk rejse tilbage til mine forældres barndom, hvor julen havde et ganske særlig udtryk og mening. Jeg kan forestille mig mine forældres generation som børn med de fantastiske mus. Jeg elsker forestilling om, at jeg videregiver en bid af historien til mit eget barn!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JACK - HVEM JACK?