JACK – HVEM JACK? – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
PTSD - én af de livsændrende situationer

JACK – HVEM JACK?

Reklame.

Sig hej til Jack! Og ja hvem fan er Jack? Naturligvis min yderst gode ven, Jack Daniels. Jeg elsker min whisky. Sådan skam-elsker! Inden jeg kommer for godt igang og maler et urealistisk billedet af at jeg pimper lækkerierne, hver aften når Sopmus sover. SÅ lad mig lige understrege at jeg elsker Jack Daniels på de børnefrie aftner. Især i sociale samvær! Faktisk er det nogenlunde den eneste drink jeg drikker når min mor-krop i ny og næ rammer bylivet. I øvrigt er Jack Daniels kommet i en julet version ( Hurraaaa for os jule-glade væsnet ) med duften af kanel som skaber en delikat fest for ens smagsløg! Er du i tvivl om jeg er vild med lækkerheden? Nej vel?

Desuden er reklame stempelet, blot fordi de herlige kvinder hos Target PR ved jeg er stor Jack-fan!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PTSD - én af de livsændrende situationer