MARIA NILA – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
MEL OG SUKKERFRIE KAGER!

MARIA NILA

Gave / Reklame.

Maria Nila, et brand som jeg har nævnt et par gange tidligere. Et brand som er en fast del af min hverdag. Et brand som mit hår elsker! Mit udstyrlige garn. Kæmpe ustyrlige garn. Der skal noget til at få styr på totterne, eller bliver det simpelthen kruset og et værre trolde-garn. Igennem min karriere, har jeg testet utallige produkter men intet står min kærlighed til Maria Nila. Ganske enkelt: Jeg elsker deres produkter! Faktisk har jeg shampoo og balsam i kæmpe dunke, stående i badet. I forbindelse med behovet for at skrive en masse ord på bloggen, har jeg modtaget en lille pakke fra Maria Nila, med lidt forskellige lækkerheder.

Jeg ville gerne anbefale én serie til dig, men det er sindsygt svært for alle Maria Nila serierne er fantastiske! Det kommer jo fuldstændig an på hvilket behov du har. Her i vinter-perioden bruger jeg Repair. Det er blot at prøve sig frem, dog er en ting som jeg kan fortælle dig, du bliver afhængig! Maria Nila er fantatisk!!!

 

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MEL OG SUKKERFRIE KAGER!