MEL OG SUKKERFRIE KAGER! – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
CRAVINGS: MIMI & LULA

MEL OG SUKKERFRIE KAGER!

Er du også lækkersulten? Så har sejeste May aka sydhavnsmor.dk netop udgivet hendes spritnye E-bog med mel og sukkerfrie kager! Av ik? Som du måske husker, har jeg sygdommen PCO. En hormonsygdom som påvirker ekstrem mange kvinders liv. Igennem de sidste mange mange år, har jeg spist alle symptomer væk, ved at holde mig fra raffineret sukker og gluten. Ganske enkel, troede jeg mit liv var ovre før jeg opdagede LCHF. En livstil, som jeg stadig lever efter. May forstår at forkæle mine smagsløg, med denne E-bog, som er fantastisk til os PCO-ramte kvinder!

Du kan finde et direkte link til e-bogen lige her.

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CRAVINGS: MIMI & LULA