PÆNE NEGLE TIL TRAVLE KVINDER – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
SMUKKESTE SKANDINAVISKE MØBLER TIL BØRN

PÆNE NEGLE TIL TRAVLE KVINDER

Reklame.

Jeg klager bestemt ikke over travlheden, det ville jo være tåbeligt! Min PR baby vokser og der er meget at se til. Jeg nyder det! Mine negle er dog en anden historie. Arbejdshænder. Midt i at være selvstændig og alenemor, har jeg 3 store issues. 1. At komme ned med affald. 2. Få tid til at skrive bloggen. 3. At finde tid til at besøge min negle-dame! Jeg kan umuligt være den eneste i konstant tidspress og pisse grimme negle?! Svaret på pæne negle til travle kvinder – Le Mini Macaron!

Jeg har fået det fineste Le Mini Macaron Gel Manicure Kit i rose gold. Den lille magiske maskine, som giver mig gel-negle der holder! I øvrigt elsker jeg at vågne op om morgen, uden at skal tænke over at smide et ekstra lag neglelak på min crakede lak fra dagen før. YAS! Bonus: med Le Mini Macaron, kan jeg faktisk få ordnet mine negle direkte hjemme på min sofa, NÅR DET PASSER MIG! Ingen tid skal rykkes ud af kalenderen. WIN WIN!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SMUKKESTE SKANDINAVISKE MØBLER TIL BØRN