LYKKEN ER… – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
DE FINESTE HÅRELASTIKKER

LYKKEN ER…

Lykken er simpelthen når ens favorit sukkerfri-slik mærke har åbnet for leveringen til Danmark! JUHUUUUU!!! Det er svært at få armene ned lige nu! Det er jo ikke ligefrem en hemmelighed at jeg ikke spiser sukker og gluten. Det har jeg ikke gjort i mange år, grundet min PCO. Udfordringen kan være at jeg også er en vanvittig slikmund. Elsker alt sødt! Sukkerfri slik giver ofte virkelig ondt i maven, her taler jeg af erfaring. Det er sket at jeg har overnattet på toilettet!

For et lille års tid siden fik jeg øjnene op for Tweet Sweets. Naturligt slik, uden sukker og masser fiber. De rene produkter giver ikke ondt i maven, da de også er fri for konserveringsmidler, soja lecithin og palmeolie.  Farverne kommer fra frugt og grønsager, som den røde farve er fra søde kartofler og lilla fra rødbeder. De smager helt fantastisk, hvilket har været én af fokus punkterne for Tweet Sweets. Sukkerfri slik, som smager så godt som traditionelt slik!

Det her er ikke en reklame, bare et pisse godt fif til dig som ønsker at tabe dig, har PCO eller af andre grunde ikke spiser sukker men savner søde sager!

above-copenhagen-lookbook-released12

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DE FINESTE HÅRELASTIKKER